Vunk, o nouă melodie de dragoste! “Iubește-mă de tot”!

139

Luna iubirii îi determină şi pe artişti să devină romantici şi să lanseze şi piese pe măsură. Este şi cazul trupei Vunk ce, de curând, a scos pe piaţa muzicală piesa “Iubește-mă de tot”. Melodia este un apel pentru iubirea necondiţionată, oferită în întregime, fară jumătăţi de măsură.

Trupa-VUNK1_640x382

„Iubirea, de cele mai multe ori, în ochii lumii, se întâmplă între oameni nepotriviți. Iubirea este o relație construită pe emoție, nu pe logică. Este o relație de dependență și fiecare dintre noi avem <<cheile>> cuiva și le căutăm la alții pe cele care ne deschid nouă sufletele. Am ales să arătăm în clip o astfel de relație, între două personaje feminine. Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care îi judeca”, explică solistul trupei VUNK.

Clipul este unul extrem de ingenios, care se axează pe sărutul a două personaje feminine. Mesajul ar fi acela că iubirea nu trebuie să ţină cont de barierele sociale şi să se manifeste din toată inima. “Dacă stați lângă o persoană o zi, să stați o zi, dar să o iubiți #detot! Să fie o pasiune dusă până la capăt, să nu fie cu jumătăți de măsură”, a mai adăugat Cornel Ilie.

În videoclipul celor de la Vunk apar modelul Ana Maria Ilinca și actrița Ana Maria Guran.

Sursa foto: facebook.com