William Levy şi Elizabeth Gutierrez s-au împăcat

483

Într-un nou număr al unei reviste de origine spaniolă, Elizabeth Gutierrez (36 de ani), mama celor doi copii ai lui William Levy (35 de ani),  vorbeşte despre împăcarea neaşteptată dintre cei doi, după aproximativ doi ani de la despărţirea lor.

elizabeth-gutierrez-william-levy-familia-2

În cadrul interviului, frumoasa actriţă şi mămică a declarat faptul că singurele lucruri care au dus la împăcarea dintre ea şi William sunt cei doi copii ai lor, dar şi sprijinul şi admiraţia pe care o au cei doi unul pentru altul.

„Cred că, în orice cuplu, cel mai important lucru este să-i dai aripi partenerului şi să-l ajuţi să crească. De asemenea, să-i oferi libertatea de care are nevoie ca să se poată dezvolta. Eu îl admir foarte mult pe William pentru că a evoluat mult în ultimii ani şi a făcut-o prin propriile forţe”, a declarat Elizabeth în cadrul interviului.

„Am tot auzit că m-aş folosi de copii ca să rămân în preajma lui William. Niciodată nu aş face asta. În primul rând le-aş face rău lor. Plus că noi doi nu suntem căsătoriţi, aşa că la noi nu se aplică expresia „trebuie să stăm împreună””, a mai susţinut frumoasa actriţă.

Aceasta a mai declarat că, de dragul copiilor lor, va încerca să păstreze mereu o relaţie cât mai specială cu William, chiar dacă vor fi împreună sau nu, în viitor.
„Ca părinţi, îi vom sprijini mereu 100% şi vom fi alături de ei orice s-ar întâmpla”, susţinuse aceasta.
William  şi Elizabeth Gutierrez s-au despărţit în luna decembrie a anului  2014, după o perioadă de 11 ani de relaţie. De o perioadă încoace, mai precis, de câteva luni,  Elizabeth l-a însoţit pe iubitul său şi tatăl copiilor ei în toate locurile unde acesta a avut diverse filmări (Republica Dominicană, Africa de Sud), pentru a-l susţine pe acesta şi pentru a-i fi mereu alături, renunţând chiar la propriile sale proiecte, pentru a putea face acest lucru.

elizabeth-gutierrez-ma-bucur-ca-sunt-insarcinata_size14

 

718696_642x400_18

levykidsfinal

Sursa photo: acasatv.ro; peopleenespanol.com