Minciuna care îţi spune dacă e bărbatul potrivit pentru tine

Eşti în căutarea unei scurtături care să te ajute să afli de la prima întâlnire dacă bărbatul de lângă tine este un afemeiat, un leneş sau un alcoolic, sperând că vei putea evita suferinţa produsă de implicarea într-o relaţie cu o astfel de persoană?

Minciuna care îţi spune dacă e bărbatul potrivit pentru tine

O faci pentru că ştii că alături de un astfel de bărbat vei ajunge să plângi mai mult decât să zâmbeşti, că vei avea parte de certuri şi dezamăgiri, că vei ajunge să te îndoieşti de tine însăţi. Vei ajunge, probabil să te întrebi cum poţi iubi pe cineva atât de mult şi totuşi să fii atât de nefericită.

Întrebarea firească în astfel de situaţii, este, însă, de ce rămâi într-o relaţie dacă eşti nefericită?

Este o întrebare la care probabil vei răspunde printr-o minciună care ţi-a fost plantată în minte poate de părinţi, poate de prietene care au trecut, la rândul lor prin experienţe similare.

Te-ai agăţat de relaţii care nu funcţionează pentru că tenacitatea este o calitate de care crezi că trebuie să fii mândră. Ai învăţat că trebuie să fii alături de partener şi să munceşti din greu pentru ca relaţia să reziste.

Ei bine, expertul în relaţii Evan Marc Katz subliniază că aceasta este o mare minciună.

Până la urmă, orice relaţie de care trebuie să ţii cu dinţii nu rezistă în timp.

Singurul lucru de care trebuie să ţii cont atunci când alegi să îţi petreci tot restul zilelor alături de cineva este pe cât de simplu, pe atât de des trecut cu vederea, din cauza unor preconcepţii legate de relaţii perpetuate din generaţie în generaţie.

Dacă vrei să ştii care este bărbatul potrivit pentru tine, întreabă-te dacă anxietatea te apasă în prezenţă lui sau nu.

Citeşte mai mult pe feminis.ro


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *