Angelina Jolie: fotografii inedite şi mărturisiri sincere!

Angelina Jolie apare pe coperta revistei “Vogue” din luna noiembrie, într-o fotografie spectaculoasă, realizată de Annie Leibovitz. Tot în paginile revistei găsim şi un pictorial cu frumoasa actriţă, însoţit de un interviu sincer despre familie şi relaţia cu Brad Pitt.

angelina poza 1

Angelina a vorbit despre educaţia copiilor ei, menţionând faptul că aceştia studiază acasă şi au profesori particulari care îi învaţă extrem de multe lucruri, din diverse culturi.

„Călătorim destul de des în Europa, Africa și Asia unde s-au născut copiii mei Pax și Maddox, care își cunosc perfect originile. Sunt familiarizați cu mâncarea și muzica, au prieteni și sunt mândri că s-au născut acolo. Dar vreau să cunoască cultura fraților și părinților lor, astfel încât să fim toți uniți”, spune actrița.

Vedeta a mărturisit pentru “Vogue” că profesia ei este extrem de solicitantă şi că, pe viitor, se gândeşte să renunţe la ea pentru a petrece mai mult timp cu familia.

„Poate că în viitor nu voi mai juca în filme și mă voi retrage în spatele camerei. Voi fi mai fericită. Îmi place să stau acasă, să mă concentrez asupra copiilor și să le călăuzesc pașii în viață. Aceștia sunt anii cei mai importanți”, a mai adăugat Angelina Jolie.

Într-unul din cele mai sincere interviuri ale sale, actriţa a vorbit şi despre relaţia sa cu Brad Pitt. Cei doi joacă din nou împreună în filmul „By the sea” ce va apărea pe ecrane în luna noiembrie.

angelina poza 2

angelina poza 3

angelina poza 4

angelina poza 5

angelina poza 6

angelina poza 7Sursa foto: facebook.com; laineygossip.com


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *