Andreea Berecleanu, pe covorul roşu alături de Geri Halliwell şi Cate Blanchett la Gala Pirelli!

Andreea Berecleanu a participat weekendul trecut la gala de lansare a calendarului Pirelli, eveniment ce a avut loc în Londra. Se preconizează că ediţia din 2016 va fi una de un real impact, şi asta pentru că, în paginile calendarului, apar vedete precum Serena Williams, Yoko Ono sau Natalia Vodianova.

Andreea Berecleanu poza 1

Prezentatoarea de la Antena 1 a fost unul dintre cei 5 jurnalişti aleşi de Pirelii să ia un interviu directorului general Marco Tronchetti. La gală, Andreea a cunoscut numeroase personalităţi, printre care se numără şi fotografa Annie Leibovitz.

„Ce dar mai frumos de zi onomastică decât să o cunosc pe celebra fotografă Annie Leibovitz la conferinţa de presă de la Londra! Ca şi mine, e îndrăgostită de imaginea alb-negru. Aşa a realizat toate fotografiile din calendarul Pirelli 2016. Femei puternice, lideri mondiali de opinie, actriţe, sportive, alese pe sprânceană”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de Facebook.

Pe covorul roşu de la Londra au păşit şi vedetele Geri Halliwell, Annie Leibovitz şi Cate Blanchett. Vedeta Antenei 1 a fost extrem de elegantă, şi a purtat o rochie neagră.

„M-am simţit din acel film în rafinata rochie de catifea semnată Rhea Costa!”, a menţionat Andreea pe contul ei de Facebook.

Andreea Berecleanu poza 2

Andreea Berecleanu poza 3

Andreea Berecleanu poza 4Sursa foto: facebook.com


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *