Se bat pe copil! Irina și Cristi Boureanu luptă în instanță pentru a obține custodia Ioanei!

Scandalul Cristi Boureanu a fost, în ultima perioadă, pe buzele tuturor. Politicianul a fost acuzat de violențe asupra proriei sale fiice, pe internet apărând imagini șocante cu acesta.

cufata98098

Fostul politician a câştigat-o în instanţă pe Ioana, în 2004, după un divorţ cu scandal. Însă acum, mama fetei vrea să obțină custodia asupra ei.

”Vreau să obţin custodia copilului, vreau ca domiciliul copilului să fie la mine, mai ales că Ioana dintotdeauna şi-a dorit lucrul ăsta. Am depus acţiunea, m-am sfătuit cu un avocat şi aşteptăm termenul. Oricum, nu cred că vom avea surprize, mai ales că Ioana va fi audiată şi va putea spune singură ce îşi doreşte. Ea este din ce în ce mai bine, s-a liniştit. Este bine şi la şcoală, chiar dacă din cauza tatălui ei a fost percepută ca un copil rebel, beţiv şi drogat. Cât despre relaţia ei cu domnul Boureanu, în momentul de faţă nu prea există. Ioana i-a trimis un mesaj pentru că avea nevoie de nişte haine din casă, însă el i-a răspuns că nu se poate şi i-a urat succes în viaţă. De la incidentul respectiv nu a mai existat comunicare între ei. Situaţia e foarte încordată”, a declarat, ieri, pentru Click! Irina Boureanu.

În prezent, Ioana stă cu mama ei, iar fostul politician s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.