O actriță de la Hollywood se convertește la Islam

Lindsay Lohan a decis să se convertească la Islam, după ce a început să îl descopere, în adevăratul sens al cuvântului, încă de acum doi ani. Aceasta a declarat că această religie i-a „deschis uși”.

O actriță de la Hollywood se convertește la Islam

Lumea Hollywood-ului a fost luată prin surprindere de decizia actriței Lindsay Lohan. După ce a avut o viață tumultuoasă pe platourile de filmare, aceasta a decis să-și schimbe religia: se va converti la Islam. Vedeta a cochetat cu modellingul încă de la vârsta de trei ani, ulterior abia apărând pe micile ecrane și începându-și cariera de actriță.

Atât fanii, cât și colegii de breaslă, au rămas surprinși după ce aceasta și-a șters toate conturile pe care le avea pe rețelele de socializare, unde prezenta momente din viața personală și cariera ei. În urma lor a rămas doar celebra frază „Alaikum Salam”.

Un reprezentant al actriței a declarat că Lindsay Lohan a descoperit religia Islamică în urmă cu mai mulți ani și că trece printr-o perioadă de înnoire. Ba mai mult, aceasta a început să citească Coranul încă de acum doi ani.

Se pare că Lindsay Lohan a început să petreacă foarte mult timp cu refugiații din Abu Dhabi și Siria, implicându-se foarte mult în politică, lucru care a putut fi observat și din postările sale pe grupurile de pe rețelele de socializare. Tot aici, aceasta a recunoscut că simte o atracție pentru religia Islamică.

„Mi-a deschis uși ca să pot experimenta spiritual, să găsesc un alt sens adevărat. Asta e ceea ce sunt”, a mărturisit actrița…

Lindsay Lohan și-a început cariera de actriță la vârsta de zece ani, iar un an mai târziu a jucat în primul său film, „The Parent Trap”. A devenit cunoscută în lumea Hollywood-ului după rolurile principale din „Freaky Friday”, „Confession of a Teenage Drama Queen” și „Mean Girls” și „Herbie: Fully Loaded”.