Pui umplut cu branzeturi si muguri de pin

Retetea de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara inedita, ce imbina aroma clasica de pui la tava cu cea fina a branzei si mugurilor de pin.

Pui umplut cu branzeturi si muguri de pin

Reteta de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin este o una ce merita incercata in special cand vrei sa iti surprinzi prietenii si familia la o intalnire, o aniversare sau o simpla seara petrecuta impreuna.

Ingrediente pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:

  • 1 piept de pui
  • 50 grame branza feta
  • 50 grame gorgonzola
  • 50 grame branza mozzarella
  • 50 grame branza brie
  • 4 felii bacon
  • 1 lingurita muguri de pin
  • mirodenii
  • ulei de masline
  • unt

Mod de preparare pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:

  • Puiul umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara usor de preparat, in ciuda numelui complex. Se va injumatati pieptul de pui si se va taia de asa natura, incat fiecare jumatate sa aiba forma unui buzunar.
  • In buzunarul creat se vor introduce toate tipurile de branzeturi impreuna cu putin unt si mugurii de pin.
  • Ulterior, fiecare jumatate de piept de pui va fi invelita intr-o felie de bacon, prinsa cu o scobitoare…
  • Se vor stropi cu ulei de masline, cu mirodenii si se vor da la cuptor pret de 30 de minute.

Pofta buna!


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *