Retetea de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara inedita, ce imbina aroma clasica de pui la tava cu cea fina a branzei si mugurilor de pin.
Reteta de pui umplut cu branzeturi si muguri de pin este o una ce merita incercata in special cand vrei sa iti surprinzi prietenii si familia la o intalnire, o aniversare sau o simpla seara petrecuta impreuna.
Ingrediente pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:
- 1 piept de pui
- 50 grame branza feta
- 50 grame gorgonzola
- 50 grame branza mozzarella
- 50 grame branza brie
- 4 felii bacon
- 1 lingurita muguri de pin
- mirodenii
- ulei de masline
- unt
Mod de preparare pentru pui umplut cu branzeturi si muguri de pin:
- Puiul umplut cu branzeturi si muguri de pin reprezinta o reteta culinara usor de preparat, in ciuda numelui complex. Se va injumatati pieptul de pui si se va taia de asa natura, incat fiecare jumatate sa aiba forma unui buzunar.
- In buzunarul creat se vor introduce toate tipurile de branzeturi impreuna cu putin unt si mugurii de pin.
- Ulterior, fiecare jumatate de piept de pui va fi invelita intr-o felie de bacon, prinsa cu o scobitoare…
- Se vor stropi cu ulei de masline, cu mirodenii si se vor da la cuptor pret de 30 de minute.
Pofta buna!
Lasă un răspuns