Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu

Fie ca parul tau este cret natural sau vrei sa folosesti ondulatorul, incearca unele dintre cele mai moderne coafuri cu bucle, ce pornesc de la imagini de ocazie pana la coafuri de nunta elegante, care se potrivesc si pentru alte ocazii speciale.

Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu

Buclele lungi iti dau mai multa libertate, dar odata ce parul tau nu este foarte scurt, poti incerca cele mai bune coafuri cu bucle pentru par mediu sau sa experimentezi pentru a gasi coafura potrivita pentru par cret.

Coafurile crete pentru par mediu

Un coc rasucit, cocul intr-o parte sunt unele dintre cele mai bune coafuri de nunta, dar poti alege aceste imagini si pentru un stil casual. Daca ai parul cret natural, incepe prin aplicarea unei creme de netezire in timp ce sunt inca umede. Dupa ce usuci, trece-ti degetele prin par si adu-l intr-o parte ca pentru o coada. Asigura baza cu un elastic, apoi creeaza un coc tragand parul doar pana la jumatate. Acest look este unul dintre dintre cele mai bune coafuri pentru par mediu, asa ca depaseste-ti limitele si adauga accesorii pentru a crea un look special.

Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediuCoafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediuCoafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu

O alta idee minunata pentru parul mediu, care este prea scurt pentru coafuri complexe, ar fi un coc ridicat. Dupa ce faci dus, adu parul in partea dorita, aplica crema de netezire, permite buclelor sa se usuce, apoi incepe sa prinzi sectiuni mici la spate, in partea opusa in care ai adus parul. Termina coafura cu un spray anti-electrizare.

O alta alegere excelenta pentru parul mediu este o imitatie a bobului. Prinde parul pe dedesupt, pentru a crea acest bob, fara sa tai parul.

Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediuCoafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu

Idei perfecte pentru o coafura pe jumatate pentru par cret

Coafurile pe jumatate pentru par cret sunt foarte populare, dar poti obtine un look sofisticat cu un coc. Cele mai simple cocuri pentru par lung includ impletiturile sau rasucirile, dar la parul cret, ai nevoie decat de cateva agrafe pentru a obtine o coafura pe jumatate pentru ocazii speciale.

Trage jumatatea de sus in spate intr-un coc si adauga volum in crestet cu putina tapare, daca vrei un look mai dramatic…

Completeaza imaginea cu niste accesorii frumoase si vei obtine un look gata de petrecere sau aplica agrafe ascunse si un elastic de par pentru un look de ocazie, care sa etaleze frumusetea texturii parului, fara prea mult efort.

Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediuCoafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediuCoafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu


Comments

Un răspuns la „Coafuri cu bucle si coafuri pe jumatate pentru par mediu”

  1. […] si coafurile pe jumatate arata uimitor si pot fi coafurile pe care le poti face sa arate fabulos dupa zi pe noapte. Cu cat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *