Zodiacul chinezesc săptămânal 1-7 Ianuarie 2018

Sobolan

Aveti nevoie de liniste, deoarece in ultima perioada v-ati simtit mai mult decat suprasolicitat. Se ivesc proiecte si parteneriate noi, deoarece aveti foarte multe planuri de viitor si va lipsesc resursele, asa ca va simtiti mai mult decat responsabil in a face exact ce este nevoie pentru a reusi.

Zodiacul chinezesc săptămânal 1-7 Ianuarie 2018

Bivol

Aveti tendinta sa exagerati si va relaxati, iar cel mai bine faceti acest lucru mergand la cumparaturi. Achizitionati orice gasiti pentru ca simtiti o implinire ce va umple sufletul si va da o stare de bine. Nu va intindeti mai mult decat va este plapuma, deoarece nu este o perioada prielnica imprumuturilor.

Tigru

Aveti tendinta sa exagerati in aceasta saptamana. Fie cu consumul unor alimente fie cu privire la partea materiala. Nu doriti sa tineti seama de atentionarile persoanei iubite, veti isca certuri si probabil veti ramane si singur. Lasati incapatanarea la o parte si mai faceti si compromisuri!

Iepure

Evitati cheltuielile care nu-si au rostul si incercati sa intocmiti in aceasta perioada o lista de prioritati, deoarece si dumneavoastra aveti tendinta sa exagerati cu procurarea unor lucruri de care nu aveti reala nevoie. Mare grija la sanatate!

Dragon

Aveti grija la sanatate, mai ales la raceli si dinti. Cel mai bine ar fi sa mergeti sa va faceti un control de rutina pentru a va mai alunga din grijile care nu va dau pace seara. Sunteti nelinistit, iar la locul de munca, mai mult decat nemultumit. Va puteti gandi si la schimbarea acestuia.

Sarpe

Va apar in cale diferite contracte de pe urma carora puteti profita la maximum si va vor ajuta sa puneti ceva deoparte si pentru indeplinirea unui vis al dumnevoastra de mult amanat. Partenerul va sta alaturi, va sprijina si va ofera sfaturi, dar sa nu neglijati si relatiile cu familia.

Cal

Din cauza timpului petrecut la serviciu, partenerul de viata va va pune in fata unor decizii importante. Va simtiti obosit si presat, asa ca cel mai bine ar fi sa va luati cateva zile libere in prima jumatate a saptamanii, pentru a va pune gandurile in ordine.

Oaie

Incercati sa nu faceti excese materiale, deoarece veti fi nevoit sa investiti sau sa folositi banii intr-un proiect mai vechi. Ganditi o lista cu prioritati si incercati sa va tineti de ea. Reapar unele discutii mai vechi cu un membru al familiei. Incercati acum sa-i gasiti rezolvarea.

Maimuta

Partenerul de viata va va indemna sa mergeti sa faceti anumite teste sau analize in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra. Cel mai bine ar fi sa-i faceti pe plac, deoarece sunteti predispus la aparitia unor afectiuni respiratorii. Alungati-va orice neliniste!

Cocos

In aceasta saptamana veti traversa o perioada de instabilitate financiara, dar si emotionala. Problemele din cuplu vor reveni in prim-plan din cauza faptului ca dumneavoastra nu ati avut destul timp sa le rezolvati cand au aparut. Veti fi nevoit sa luati decizii foarte importante si extrem de neplacute.

Caine

Prudenta de care dati dovada in ultima perioada reuseste sa va scoata din unele primejdii in care in mod normal altii ar fi iesit in mare pierdere. Sunteti laudat de colegi si de superiori si este mai mult decat posibil sa primiti o marire sau avansare. Dozati-va timpul deoarece persoana iubita se simte neglijata…

Porc

In aceasta perioada este foarte important sa va testati rabdarea, dar si diplomatia si politetea, deooarece veti avea de-a face cu anumite personaje care nu vor face altceva decat sa va scoata din minti. Viitorul dumneavoastra depinde de acesti oameni, asa ca aveti mare grija.