Brigitte a recunoscut ca l-a inselat pe Ilie Nastase. Vezi cine este amantul si ce isi doreste acum bruneta infidela!

În urmă cu câteva zile a explodat bomba. Brigitte Năstase a înaintat divorț de cel care i-a fost soț în ultimii cinci ani.

Toată lumea care cunoștea povestea lor l-a învinovățit pe fostul mare tenismen. Însă, adevărul a ieșit abia acum la iveală. Brigitte a recunoscut public că l-a înșelat pe soțul ei cu un bărbat mai tânăr din Timișoara.

Brigitte a recunoscut public că i-a fost infidelă lui Năstase

„Este o zi de duminică – ziua Domnului, zi pe care am început-o prin rugăciune în Casa Domnului. O zi în care am luat hotărâri noi pentru viața mea. O zi în care vreau să iert și să fiu iertată. De ce spun asta? Poate vă întrebați de ce am și eu nevoie de iertare…

Pentru că astăzi este o zi în care am hotărât să mă întorc cu sufletul înspre credință, și pentru ca să devin din nou un Copil al lui Dumnezeu, simt să mărturisesc greșeala mea din ultimul an al vieții mele, un an al răzbunării și al rătăcirii mele.

În urmă cu un an, în deznădejdea mea și influențată de ura singurătății, am ieșit pentru prima dată după mulți ani, într-un club din Timișoara. Acolo am cunoscut un băiat, care în nebunia și rătăcirea mea de atunci, am crezut că-mi va acoperi rana încă proaspătă a trădării și singurătății. Pentru că acesta era un împătimit al vieții de noapte, am încercat, din nou, în nebunia mea, să mă transform în femeia amatoare de club perfectă. Atunci am început să gust la început, apoi să consum în adevăratul sens al cuvântului băutură, respectiv șampanie.
Cu cât mă afundam mai mult sufletește în acestă relație, cu atât mă depărtăm mai mult de credința mea, de faptul că eu, de fapt, sunt un copil al lui Dumnezeu și în loc să fiu o lumină pentru cei din jur, am devenit o făptură plină de întuneric. Nu a trecut mult și acel băiat s-a dovedit a-mi produce răni mult mai mari decât cele produse de soțul meu.

Cu multe regrete în suflet, și chiar mustrată până în adânc de fapta făcută, am încercat să repar căsnicia atât de mult dorită de mine cu ani în urmă. Însă, așa cum niciodată, o cănuță spartă și lipită nu va mai arăta la fel ca înainte, nici relația mea cu Ilie după această împăcare nu a mai fost altceva decât un șir îndelungat și dureros de reproșuri și învinovățiri reciproce. Atât de mult ne-am lovit unul pe altul în ultimele opt luni. Atât de mult ne-am schingiuit reciproc sufletele, plini de ură și răzbunare, încât am culminat în a-mi dori din suflet să închid acest capitol, să fiu iertată, dacă se poate, și să pot să îmi aduc aminte de Ilie, ca fiind bărbatul care m-a ajutat și ridicat atâția ani mai mult decât aș fi putut visa vreodată că poate să-mi ofere cineva în viața asta.

Astăzi, la biserică, mi-am dat seama că greșeala păcatului îmi aparține exclusiv mie, deși lumea l-a condamnat pe el. Pentru că eu eram un copil al lui Dumnezeu și eu trebuia să fiu o pildă și să iert, să întorc și celălalt obraz, dar ura și răzbunarea din mine nu m-au lăsat să mă comport asemenea unei femei înțelepte. Am dat cu piatra și apoi eu am greșit înzecit, deși Cuvântul Domnului spune: «Nevestelor, fiți supuse bărbaților voștri ca Domnului; căci bărbatul este capul nevestei,după cum și Hristos este Capul Bisericii, El, Mântuitorul trupului» (Efeseni 5:22-23).

Astăzi, am făcut Domnului promisiunea unei vieți noi, cu Domnul. Fără cluburi, șampanie, minciună, judecată, ură. Un început al iertării. Pentru că am nevoie să fiu, la rândul meu, iertată”, este mesajul postat de Brigitte Năstase pe pagina de Facebook…