Compatibilitate Rac – Gemeni

O combinatie intre aceste doua semne zodicale este destul de ciudata si interesanta. Un Geaman poate fermeca un Rac sensibil si usor de impresionat. Gemenii pun accent pe partea intelectuala, pe cand pentru Raci e mai important aspectul sentimental.

compatibilitate rac gemeni

Va spuneam mai devreme ca o relatie intre aceste doua zodii este destul de interesanta si se poate transforma chiar intr-o veritabila tragedie de Shakespeare. Ambii au idei total diferite despre viata si incearca sa le impuna in relatie, iar asta poate duce la probleme. Racul va incepe la un moment dat sa se simta dat la o parte si chiar ignorat, pentru ca Geamanul se poate plictisi de emotivitatea de care da dovada partenerul.

Gemenii sunt fiinte protectoare, ceea ce este foarte atragator pentru un Rac. Racul, in schimb, ii poate oferi Gemanului siguranta si caminul de care are nevoie si dupa care tanjeste, iar intuitia puternica cu care este inzestrat il ajuta pe partener sa nu greseasca. Geamanul ii reda Racului increderea in propriile forte si il face sa iasa din carapace.

Racul este influentat de Luna, iar zodia Gemeni, de planeta Mercur. Asta inseamna ca Racul poate avea o energie debordanta care va fi eliberata cu ajutorul Geamanului. Mercur ii poate face pe Gemeni deschisi si pasionali, iar asta ii va atrage pe Raci. Racul se va simti foarte puternic, in timp ce Geamanul se joaca cu ideile.

Racul este semn de Apa, iar Geamanul este un semn de Aer. Elementele se pot combina daca se unesc in armonie. Racul are tendinta de a idealiza pe cel pe care il iubeste, iar asta se poate dovedi cotraproductiv intr-o relatie cu un Geaman, pentru ca acesta se poate simti sufocat de atata dragoste. Daca isi doresc o relatie de durata, ambii trebuie sa invete sa lase de la ei si sa mentina balanta in echilibru.

Zodia Rac este semn cardinal, pe cand zodia Gemeni este un semn mutabil. Astfel, Geamanul crede ca poate controla totul, dar nu prea se descurca si nu isi da seama ca, de fapt, Racul il conduce si este sef. Geamanul trebuie sa invete sa faca compromisuri si sa il lase pe Rac sa isi dezvolte ideile…

O relatie Rac-Gemeni este posibila si are sanse mari sa fie una de durata daca exista comunicare si eforturi sustinute din ambele parti. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, combinatia este cu adevarat imposibila si chiar comica.


Comments

Un răspuns la „Compatibilitate Rac – Gemeni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *