Clinica Sante

Clinica Sante: grija pe care Sante o acorda pacientilor este demna de admirat

Clinica Sante reprezint─â o clinic─â privat─â de servicii de asisten╚Ť─â medical─â. ├Äntreaga echip─â a clinicii Sante ├«╚Öi ghideaz─â activitatea astfel ├«nc├ót s─â asigure pacien╚Ťilor ce le p─â╚Öesc pragul servicii medicale accesibile ╚Öi de ├«nalt─â calitate, dat fiind faptul c─â nevoile pe care pacien╚Ťii le au sunt puse ├«ntotdeauna pe primul plan.

Clinica Sante

Clinica Sante a fost ├«nfiin╚Ťat─â ├«n 1995, iar ├«ncep├ónd de atunci, ├«ntreaga activitate a clinicii s-a axat ├«n jurul satisfacerii nevoilor pacien╚Ťilor care apeleaz─â la serviciile Sante. Fiecare pacient este important ╚Öi este tratat cu respect. Este foarte important ca membrii echipei medicale Sante s─â comunice cu pacien╚Ťii, astfel ├«nc├ót s─â cunoasc─â mai bine nevoile lor ├«n vederea satisfacerii acestora. ├Än acest fel, Sante livreaz─â cele mai bune servicii medicale pacien╚Ťilor s─âi, folosindu-se de toate resursele pe care le au la dispozi╚Ťie.

Clinica Sante livreaz─â pacien╚Ťilor s─âi servicii medicale accesibile ╚Öi de calitate, astfel ├«nc├ót nevoile acestora s─â fie pe deplin satisf─âcute. Printre valorile pe care clinica Sante se ghideaz─â se num─âr─â performan╚Ťa. Prin tot ceea ce fac, cei de la Sante doresc s─â fie c├ót mai inovatori ╚Öi au ├«n componen╚Ť─â servicii performante, astfel ├«nc├ót nevoile pacien╚Ťilor s─â fie satisf─âcute. De asemenea, membrii echipei Sante ├«╚Öi trateaz─â cu respect ╚Öi egalitate pacien╚Ťii. Este absolut necesar ca cei ce apeleaz─â la serviciile clinicii Sante s─â aib─â ├«ncredere ├«n Sante ╚Öi ├«n serviciile pe care aceast─â clinic─â le pune la dispozi╚Ťie, iar pentru ca acest lucru s─â se ├«nt├ómple, ÔÇ×respectulÔÇŁ este cuv├óntul-cheie care ghideaz─â activitatea Sante.

Membrii echipei Sante au fost atent instrui╚Ťi astfel ├«nc├ót profesionalismul lor s─â nu fie pus sub semnul ├«ndoielii. De asemenea, prin tot ceea ce fac, membrii echipei medicale Sante se asigur─â c─â pacien╚Ťii au parte de cele mai bune servicii. Pe primul loc se ╚Ťine cont de confortul ╚Öi satisfac╚Ťia pacien╚Ťilor ├«n urma experien╚Ťei cu Sante.

Serviciile pe care cei de la Sante le ofer─â sunt inspirate din sistemul de asisten╚Ť─â medical─â occidental. Astfel, pacien╚Ťii beneficiaz─â de cele mai bune servicii.

Sante are, p├ón─â ├«n prezent, clinici ├«n 40 de jude╚Ťe de la noi ├«n ╚Ťar─â. Dorin╚Ťa permanent─â a echipei Sante de a se perfec╚Ťiona ╚Öi a servi servicii de ├«nalt─â calitate i-a f─âcut s─â devin─â lideri pe pia╚Ť─â.

Pacien╚Ťii clinicii medicale Sante au la dispozi╚Ťia lor o gam─â variat─â de informa╚Ťii prin intermediul site-ului oficial al clinicii:┬á https://www.clinica-sante.ro/. La sec╚Ťiunea ÔÇ×Pacien╚ŤiÔÇŁ de pe site, acestora le este permis s─â aib─â acces la rezultatele analizelor online, astfel ├«nc├ót s─â se evite orele de a╚Öteptare ├«n mod inutil. Pentru ca acest lucru s─â fie posibil, tot ceea ce trebuie s─â faci este s─â ├«╚Ťi introduce CNP-ul, dar ╚Öi codul unic de acces care este ├«nscris pe buletinul de analize medicale.

De asemenea, pacien╚Ťii au la dispozi╚Ťie o gam─â variat─â de informa╚Ťii din domeniul medical. Acestea au at├ót rolul de a informa pacien╚Ťii, c├ót ╚Öi de a le atrage aten╚Ťia asupra unor probleme importante, care le pot afecta serios s─ân─âtatea.

Sante pune la dispozi╚Ťia pacien╚Ťilor s─âi un card de fidelitate, prin intermediul c─âruia ace╚Ötia beneficiaz─â de 10% reducere la serviciile medicale oferite de clinic─â. Cei care solicit─â un astfel de card, disponibil ├«n oricare clinic─â Sante din ╚Ťar─â, au parte de multe alte beneficia. Spre exemplu, ace╚Ötia se pot implica ├«n diferite programe de fidelizare, pot participa la concursurile ╚Öi promo╚Ťiile special destinate pacien╚Ťilor ce de╚Ťin un card de fidelitate ╚Öi, de asemenea, pot beneficia de discounturi speciale care sunt date pe baza acestui card de fidelitate.

Tot ├«n cadrul sec╚Ťiunii ÔÇ×Pacien╚ŤiÔÇŁ de pe site exist─â ╚Öi o rubric─â destinat─â ofertelor speciale pe care cei de la Sante le-au preg─âtit pentru pacien╚Ťii lor. Cupoane, reduceri masive, analize gratuite, promo╚Ťii lunare ÔÇô toate acestea vin ├«n sprijinul celor care doresc s─â apeleze la serviciile medicale pe care cei de la Sante le ofer─â.

Sante ofer─â pacien╚Ťilor s─âi diferite pachete promo╚Ťionale, adaptate fiec─ârei nevoi individuale. Astfel, pachetele promo╚Ťionale de preven╚Ťie au ├«n componen╚Ťa lor pachete de analize uzuale ce au ca scop evaluare st─ârii generale de s─ân─âtate a pacientului. ├Än cadrul acestui pachet, se vor efectua 15 analize uzuale, dintre care cinci sunt gratuite. Printre analizele ce vor fi efectuate se num─âr─â: hemoleucograma complet─â, profil lipidic (colesterol, trigliceride, HDL, LDL), calciu (ionic ╚Öi total), glicemia, creatinina ╚Öi sumarul de urin─â.

Pachetul promo╚Ťional de diagnostic con╚Ťine pachete de analize ce au scop facilitarea diagnosticului anumitor patologii. Din cadrul acestuia, fac parte: profil trombofile screening (pachet al c─ârui execu╚Ťie este de zece zile ╚Öi care vizeaz─â colectarea de probe de s├ónge venos), profil trombofile complet (prin intermediul c─âruia pacien╚Ťii beneficiaz─â de o reducere de 36%), profil torch (prin intermediul c─âruia pacien╚Ťii beneficiaz─â de o reducere de 13%).

Pachetul promo╚Ťional de monitorizare con╚Ťine analize specifice care au ca scop evaluarea evolu╚Ťiei anumitor condi╚Ťii medicale. Astfel, din cadrul acestui pachet face parte pachetul ginecologic, ├«n cadrul c─âruia se vor efectua urm─âtoarele teste: HPV-AND ╚Öi Babe┼č Papanicolau. De asemenea, prin intermediul acestui pachet pacien╚Ťii vor beneficia de o reducere de peste 10%. Tot ├«n cadrul pachetului promo╚Ťional de monitorizare este inclus ╚Öi pachetul trombofile muta╚Ťii. Prin intermediul acestuia se vor realiza urm─âtoarele seturi de analize: muta╚Ťie factor II, muta╚Ťie factor V Leiden, muta╚Ťie factor V haplotip R2, muta╚Ťie gena MTHFR C677T/A1298C, detec╚Ťie gena PAI-1 ╚Öi muta╚Ťie factor XIII. De asemenea, pacien╚Ťii care apeleaz─â la acest pachet promo╚Ťional vor beneficia de o reducere de 39%. Aceste pachete sunt disponibile ├«n toate clinicile Sante din ╚Ťar─â, iar tot ceea ce trebuie s─â faci este s─â solici╚Ťi pachetul pe care dore╚Öti s─â ├«l aplici.

Grija pe care cei de la Sante o acord─â pacien╚Ťilor s─âi este demn─â de admirat. Munca lor se concentreaz─â ├«n permanen╚Ť─â pe g─âsirea celor mai optime metode de satisfacere a nevoilor pacien╚Ťilor…

Cei ce doresc s─â se adreseze membrilor echipei Sante o pot face complet├ónd formularul de contact de la adresa https://www.clinica-sante.ro/contact/. De asemenea, membrii echipei Sante pot fi contacta╚Ťi ╚Öi la adresa de e-mail [email protected], dar ╚Öi la num─ârul de telefon care este afi╚Öat pe pagina fiec─ârei clinici ├«n parte.