Marturia cutremurătoare a lui Adrian de la „Puterea Dragostei” despre avortul făcut de Larisa”: „După consult i-a zis că…”

Adrian de la Puterea Dragostei și Larisa sunt un cuplu adevărat, deși multe persoane nu au crezut că relația lor este reală, acuzându-i că spun că sunt împreună doar din motive ce țin de publicitate.

Cei doi și-au demonstrat însă că sentimentele lor de dragoste sunt adevărate, s-au mutat împreună și visează la un viitor împreună.

Adrian a povestit pe contul său de YouTube că iubita sa chiar a rămas însărcinată la un moment dat însă nu a putut păstra sarcina, deoarece au apărut complicații din punct de vedere medical și risca să își piardă viața.

„Totul a început când eram în Grecia și Larisa se simțea foarte rău, avea grețuri și ne-am dus dus la farmacie să luăm un test de sarcină.

A fost primul ei test de sarcină făcut. Și au apărut două liniuțe și… ha, ha, ești gravidă! Cine o să fie mămică? (…)

Ea a zis că nu crede în testele de sarcina din Grecia și când ne-am întors în România am luat un test și, ce să vezi, două liniuțe.

Și am mers la un spital privat din București și am fost la ecograf, unde i-a zis că e însărcinată în trei săptămâni și că nu prea se vede nimic…

Și ne-a zis să venim peste două săptămâni că se vede mai bine. Ne-am dus peste două săptămâni și era aglomerat și ne-am programat la o altă clinică privată, de data aceasta la o doctoriță.

Și ajungem acolo și după consult i-a zis că este însărcinată în opt săptămâni și că este destul de gravă situația.

Și pe lângă placentă s-au format niște chestii și dacă ea ar fi ținut sarcina, prin luna a șasea, a șaptea, ar fi trebuit să ia foarte multe medicamente și ar fi existat un risc foarte mare de a muri și ea și copilul.

A zis doctora că poate să încerce să țină sarcina, dar 80% o să o piardă și am stat să ne gândim foarte mult ce să facem. (…)

Se simțea extrem de rău, avea grețuri, făcea febra, nu putea să doarmă. Cam așa au decurs două luni. Au fost două luni grele.

A mai zis doctora o chestie, că dacă ar fi păstrat sarcina ar fi existat posibilitatea să nu mai poate să facă copii toată viață.

Am zis că decât să nu mai poți să faci copii toată viață, mai bine facem întrerupere de sarcina, ceea ce ne-am dus și am făcut.

Acum se simte mai bine…”, a spus Adrian de la Puterea Dragostei, conform Kanal D…

Sursa: wowbiz.ro