Ce inseamna cand visezi fantome

Ce inseamna cand visezi fantome

Ce inseamna cand visezi fantome? Psihologic vorbind, a visa fantome inseamna frica fata de anumite aspecte legate de propria persoana.

Insa, frica in sine le face sa fie inspaimantatoare. Trebuie sa te accepti asa cum esti. Aceste vise mai pot sugera si teama fata de moarte. Pentru Freud insa, fantoma in vis era imaginea materna, simbolul mamei. Haide sa vedem cum putem traduce unele vise cuĀ fantome!

In sens mistic, visele cuĀ fantomeĀ reprezinta fortele intunecate din noi insine, pe care nu le acceptam. Alte interpretari spun ca aceste vise cuĀ fantomeĀ indica un lucru pe care nu il mai poti atinge sau avea. E un semn ca esti deconectata de la viata si de la societate. Poate insemna ca e un fel de semnal sa mergi inainte si sa lasi in urma modul invechit de a gandi si a te comporta. Iata, in cele ce urmeaza, ce inseamna cand visezi fantome, in functie de contextele pozitive si negative:

Ce inseamna cand visezi fantome ā€“ semnificatii pozitive

 • Ce inseamna cand visezi fantome care incearca sa te omoare: un astfel de vis iti arata ca esti pregatita sa iti infrunti trecutul si emotiile neexprimate, indiferent de cat de greu va fi.
 • Ce inseamna cand visezi fantome care te ataca: in perioada urmatoare iti vei infrunta temerile sau ceva ce ai evitat pana acum in legatura cu propria persoana, poate fi ceva in legatura cu trecutul tau sau emotiile pe care ti le-ai reprimat, dar care te-au torturat si te-au facut sa te simti rau. Asadar, acest vis are o interpretare pozitiva, deoarece vei reusi in sfarsit sa te desprinzi de tot ce ti-a facut rau.
 • Daca in vis te simti bine in preajma unei fantome, inseamna ca in curand vei primi vesti bune; acestea ar putea avea legatura cu jobul tau sau cu viata personala, asadar vei fi foarte fericita in legatura cu ce vei afla.
 • Ce inseamna cand visezi fantome care te sufoca: un astfel de vis reprezinta o situatie din trecutul tau care inca te mai bantuie si in prezent si pe care vei fi nevoita sa o infrunti in viitorul apropiat, pentru a te elibera de ea.

Ce inseamna cand visezi fantome ā€“ semnificatii negative

 • Propria fantoma a vedea in vis inseamna ca ai o amintire dureroasa, o vina, niste ganduri reprimate sau niste temeri legate de moarte.
 • Ce inseamna cand visezi fantome negre: nu este un semn bun, un asemenea vis te avertizeaza ca in curand se vor ivi situatii negative in viata ta. Este posibil sa pierzi un membru al familiei sau pe cineva apropiat ori cineva drag se va imbolnavi. Acest vis este in acelasi timp un semnal de alarma si pentru tine insati, pentru a adopta un stil de viata mai sanatos pe viitor.
 • Daca te transformi intr-oĀ fantomaĀ in vis, inseamna ca vei cauta cu disperare o scapare dintr-o situatie.
 • Ce inseamna cand visezi fantome care se afla in departare: acest vis indica vibratii negative pe care le vei primi in perioada urmatoare de la anumite persoane din preajma ta. Vei simti ca vor sa dai gres si nu stii cum sa ii infrunti sau sa ii tii la distanta.
 • Atunci cand atingi o fantomaĀ in vis, dar aceasta dispare, inseamna ca esti dispusa, faci incercari in a depasi niste ganduri reprimate sau dureroase, insa nu esti pe deplin pregatita pentru a le face fata.
 • Ce inseamna cand visezi fantome care te urmaresc: este posibil sa te simti intristata din cauza cuiva care a decedat recent. Acea persoana iti era extrem de draga si te simti ca si cum ceva s-a smuls din tine.
 • Daca in vis vezi fantoma unei rudeĀ sau a unui prieten care traieste in viata reala, inseamna ca esti in pericol, e posibil ca acea persoana sa doreasca sa iti faca rau in realitate.
 • Daca in vis iti apare fantoma unei rude sau prieten mort, inseamna ca in curandĀ vei avea regrete sau te simti vinovata in legatura cu relatia pe care ai avut-o cu acea persoana.
 • In cazul in care visezi ca oĀ fantoma incearca sa iti puna pidica, inseamna ca ceva din trecutul tau te impiedica sa iti exprimi propriul eu in perioada urmatoare.
 • Daca in vis vezi fantoma unui strainĀ in casa ta sau in alt loc, inseamna ca esti in pericol in viitorul apropiat.
 • Ce inseamna cand visezi fantome infricosatoare, demonice: anumite aspecte negative sau neplacute ale personalitatii tale vor iesi la iveala in perioada urmatoare.
 • Atunci cand oĀ fantoma care te sperieĀ foarte tare in vis, inseamna ca in viitorul apropiat cei din jurul tau vor incerca sa iti impuna anumite lucruri si e bine sa fii in garda si sa pui piciorul in prag.
 • Daca visezi ca fugi de o fantoma, inseamna ca incerci sa scapi de problemele din viata ta.
 • Ce inseamna cand visezi fantome care iti vorbesc: este posibil ca cineva dintre persoanele pe care le cunosti sa iti intinda o capcana in perioada urmatoare, deoarece nu vrea sa te vada ca progresezi si vor sa isi duca la indeplinire scopul. Fii precauta in privinta persoanelor din jurul tau!
 • Daca visezi ca o fantoma iti face semne, inseamna ca in viitorul apropiat ti se vor intampla lucruri rele. Ar trebui sa fii precauta in legatura cu ce vorbesti, deoarece orice spui va putea fi folosit contra ta…

Asadar, acum, ca ai descoperit ce inseamna cand visezi fantome, iti este mult mai accesibil sa intelegi ceea ce incearca sa iti transmita subconstientul.