Andreea Marin

Andreea Marin: de la „Surprize, surprise” pana in prezent

Andreea Marin s-a nascut pe data de 22 decembrie, anul 1974. Zodia Capricornului a influentat-o pozitiv si devotamentul de care dau dovada nativii acestui semn zodiacal s-a dovedit a fi prezent si in cazul frumoasei brunete.

Biografia Andreei Marin surprinde inca de la inceputul carierei. Daca majoritatea inca preferam sa ii spunem „Zana Surprizelor”, este alegerea noastra. Intr-adevar, totul se datoreaza unei emisiuni care, de mai multi ani, din pacate, nu mai ruleaza.

Biografia Andreei Marin se bucura de nenumarate evenimente. Cu toate ca, uneori, vedeta a trebuit sa faca fata unor situatii complicate,se pare ca, pana la urma, Andreea Marin este o persoana publica deosebit de apreciata.

Biografia Andreei Marin surprinde prin nenumaratele proiecte in care a fost implicata.

Activitate profesionala:

 • „Prime Time World Broadcast” – Andreea Marin este director de comunicare pentru aceasta companie internationala de productie televiziune in Madrid. Totodata, trebuie precizat faptul ca programul detine audienta maxima pe segmentul vizat. Astfel, biografia Andreei Marin se deschide printr-un succes neasteptat. Cu siguranta, talentul a fost recunoscut in cazul vedetei noastre inca de la varsta de 19 ani, cand a fost moderator la TVR Iasi.
 • Maestru de ceremonii – Festivalurile internationale ale tarii noastre au stralucit de fiecare data datorita felului in care au fost prezentate de catre Andreea Marin. Si in acest caz, Andreea Marin si-a facut simtita prezenta. A fost maestru de ceremonii pentru patru evenimente grandioase si anume Mamaia, Eurovision, Cerbul de Aur si Gala Nationala a Sportului.

Emisiuni prezentate de Andreea Marin:

 • Fara a mai fi nevoie de o introducere, ne amintim cu totii emisiunea de sambata seara. Petreceam trei ore intr-o atmosfera de basm, stiind ca intr-un fel sau altul, cineva va fi fericit. Emisiunea „Surprize, surprise”, moderata de Andreea Marin, a fost cea mai urmarita timp de noua ani la rand.
 • Andreea Marin si-a continuat activitatea la TVR si a devenit moderatoarea emisiunii „Pretuieste viata”.
 • Emisiunile televizate ne-au facut mereu sa ne gandim la frumusetea interioara a vedetei, care  parea mereu sa fie fericita atunci cand aducea un zambet pe fata cuiva. Cu toate acestea, probabil multi isi amintesc faptul ca Andreea Marin a fost realizatorul unei emisiuni difuzate si la radio, „Zambeste, cineva te iubeste”. Se pare ca Andreea Marin pretuieste puterea zambetului si considera ca exista mereu un lucru bun in orice parte negativa.

Reclame TV

Andreea Marin a aparut si in reclame TV. Biografia Andreei Marin surprinde nu numai prin emisiunile pe care le-a moderat cu drag, ci si prin imaginea sa. Se pare ca frumusetea vedetei a facut ca ea sa devina purtator de cuvant si imagine a firmelor „Garnier” si „L Oreal”.

Premii castigate de Andreea Marin

Andreea Marin a castigat o multime de premii, atat in privinta carierei, cat si in legatura cu multitudinea de acte de caritate pe care le-a facut de-a lungul timpului:

 • In domeniul modei, Andreea Marin a fost premiata la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii. Aceasta a lucrat impreuna cu oameni renumiti din lumea modei, precum Irina Schrotter. A pretuit mereu copii si tocmai din acest motiv a ales sa deschida o intreaga linie vestimentara care cuprindea doar haine pentru copii.
 • In 2001, Andreea Marin a castigat titlul „Cea mai sexy romanca”, oferit de revista „TV Mania”.
 • In 2004, aceasta a castigat trei premii in cadrul ceremoniei „Femeia anului”, si anume „Premiul pentru popularitate”, „Cea mai buna prezentatoare TV” si „Premiul pentru Feminitate si Suflet Caritabil”. Tot in acelasi an, Andreea Marin a primit si „Globul de Cristal pentru Eleganta, din partea revistei „Beau Monde”.
 • In 2005, tot revista „Beau Monde” i-a oferit si premiul „Globul de Cristal pentru cea mai sexy romanca”. Titlul de „Cea mai sexy romanca” l-a primit si din partea revistei „FHM”. In acelasi an, ca prezentatoare a emisiunii  „Surprize, surprize”, a fost onorata de revista „TV Mania” si cu premiul „Cea mai buna emisiune pentru oameni obisnuiti”.
 • In 2006, a primit doua premii, mai exact, „Premiul de Excelenta – Simbol feminin pentru caritate” si „Cea mai bună moderatoare TV”. In aceeasi perioada a fost pozitionata pe primul loc de revista „Capital” in clasamentul „Cele mai de succes 50 de femei din România”.
 • In 2008, aceasta a primit din partea revistei „Avantaje” o diploma pentru „Zece ani de excelenta in activitate”. In acelasi an, la Gala Celebritatilor, a fost onorata, tot pentru emisiunea „Surprize, surprize”, cu premiul „Cel mai durabil show de succes de televiziune”, iar revista „TV Mania” i-a oferit „Premiul de Excelenta TV Mania pentru zece ani de cariera in top ca moderator si producator de televiziune”. Tot in acel an, in cadrul Galei „Femeile de succes ale anului 2008”, a obtinut si premiul „Cea mai buna imagine feminina la nivel international”. Tot in 2008 a fost implicata in mod voluntar intr-o campanie organizata impreuna cu UNICEF si postul Realitatea TV, campania numindu-se „Romania prinde radacini”, iar in urma acesteia a fost onorata cu „Premiul VIP – evenimentul lunii”.
 • Se pare ca anul 2008 a fost unul de mare succes pentru Andreea Marin in privinta numarului mare de premii pe care le-a primit.
 • In 2010, frumoasa bruneta s-a implicat intr-un alt act de caritate si a dat dovada de solidaritate in urma strangerii de fonduri pentru copiii din Haiti care au fost afectati la acea vreme de un cutremur devastator. Andreea a contribuit la Teledonul UNICEF – Realitatea TV„HAITI – Copiii haosului”, in urma caruia a fost onorata cu „Diploma de Recunostinta”. Tot in 2010, in Austria, a primit si trofeul pentru „Angajament social pe termen lung”, in cadrul Galei „Life Goes On”. In acelasi an, in cadrul Balului de Caritate, a fost onorata de Comisia Europeana pentru implicarea in campania „Scoala te face mare”.
 • In 2011, Andreea Marin a fost onorata cu premiul „Cea mai populara femeie a anului 2010”, in cadrul Galei „Femeilor de Succes”, si totodata a fost castigatoare si la sectiunea Implicare sociala in Gala „Femeia conteaza”.
 • In anul 2012, Andreea Marin a castigat, in cadrul Galei „Valentine’s Day Charity Ball”, premiul „Forget-Me-Not”, oferit de Blue Heron Foundation, tot pentru implicarea intr-un caz umanitar, mai exact, si-a adus aportul in privinta imbunatatirii vietilor persoanelor defavorizate. Tot in acel an, in cadrul Galei „Celebrity Awards – Aristocrat & Story, a fost onorata si cu „Premiul special pentru diversitatea actiunii in sprijinul comunitatii.
 • In 2013, Gala revistei „Ce se intampla, doctore?” i-a oferit premiul pentru cea mai votata coperta. Tot in acelasi an, de data aceasta in cadrul Galei „Eva.ro”, i-a fost inmanat „Premiul Special pentru « Proiectul Scoala mamelor»”…

In concluzie, am incercat sa prezentam cele mai importante elemente din biografia Andreei Marin. Intr-adevar, fiecare persoana publica a avut parte de-a lungul carierei de un conflict, iar Andreea Marin nu face exceptie. Dupa ce a divortat de primul sot, Cristian Gheorghita, fara multa atentie din partea presei, Andreea Marin a fost implicata intr-un conflict public in momentul in care a anuntat divortul de cel de-al doilea sot al sau, Stefan Banica Jr., dupa care a urmat inca un divort destul de mediatizat, de medicul turc Tuncay Ozturk.