Agresoarea Mirelei Vaida a fost ajutată

Vinerea trecută, Mirela Vaida a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat înspre ea cu o cărămidă.

Din cauza faptului că a știut că ușa pe care urma să intre nu era păzită, dar și a faptului că știa care era culoarul care ducea direct către platou, multe persoane s-au gândit că aceasta ar fi fost ajutată de cineva și se pare că acele persoane au avut dreptate.

Potrivit celor de la cancan.ro, Mirela Vaida a dezvăluit din ancheta jurnalistică faptul că mai multe camere de supraveghere au surprins două femei în timp ce vorbeau cu agresoarea ei. Una dintre femeile respective a fost surprinsă în locul în care atacatoarea s-a născut, undeva în Iași. Mai mult decât atât, acest lucru a fost făcut public chiar de către ospătărița care a servit-o la unul dintre restaurantele la care a luat masa.

Investigațiile au continuat și, în cele din urmă, au ajuns la bărbatul care a luat-o în spațiu pe agresoare, deoarece părinții acesteia au decis să o părăsească acum un deceniu. Bărbatul a declarat că femeia nu ar fi putut face un astfel de gest, deoarece este extrem de liniștită și că ar fi vrut să vină la emisiune pentru că ar fi reușit să își găsească părinții.

Imediat după incident, Mirela a oferit câteva declarații, fiind vizibil marcată de cele întâmplate. „Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet, care urla continuu: «Să îmi dai banii, să îmi dai banii!».

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului.

Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru pietroaie pregătite acolo în spate, la intrare”, a declarat prezentatoarea…

Sursa