Victor Ciutacu, reacție acidă la adresa lui Selly: „Papagal gonflat artificial”

by

Selly nu va mai colabora cu postul Prima TV. Acesta a decis să renunțe la show-ul pe care îl avea, iar printre persoanele care au reacționat în legătură cu decizia sa s-a numărat și Victor Ciutacu. Se pare că ceea ce l-a făcut pe Selly să ia această decizie a fost faptul că ratingul era unul destul de mic, aproximativ 80.000 de oameni.

„Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziune, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm.

Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost, poate, nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes”, a spus Selly pentru paginademedia.ro.

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici… P.S.: Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist :)))))”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook…

Sursa