Laura Cosoi va juca într-un nou serial, după o pauză destul de lungă

by

După o perioadă destul de îndelungată, în care nu a mai apărut în emisiuni televizate, acum, Laura Cosoi se pregătește pentru a se întoarce pe micile ecrane. În cadrul unui scurt interviu, actrița a făcut mai multe declarații despre proiectul în care urmează să fie implicată.

„Pe 21 mai încep filmările la un nou serial TV. În distribuție sunt colegi pe care-i cunosc, dar nu am mai juat cu ei. Voi fi un personaj cu burtică, apoi nasc, după care vom vedea ce se mai dezvoltă pe parcurs. Apoi încep repetițiile pentru un nou spectacol de teatru de comedie care va avea reprezentații în luna septembrie, dar textele se citesc de acum.

În plus, avem premiera la cinema a lungmetrajului ce s-a lansat recent. Nu am timp nici să respir, să mănânc. Trebuie să mă trezesc dimineață cu copiii, cu grădinița, creșa, apoi ședințe foto, interviuri, repetiții la teatru, gale, analize, etc”, a spus aceasta pentru cei de la impact.ro.

Laura Cosoi oferă mai multe detalii despre cea de-a treia sarcină

„Mă simt foarte bine, îmi priește sarcina. De fiecare dată m-am simțit foarte bine pe parcursul sarcinilor. Au fost sarcini ușor de dus, adică fără complicații, până la termen, cu nașteri frumoase. Dar acum mi se pare așa că, la a treia, e parcă altfel, pentru că elementul de necunoscut de la prima sarcină nu există, sunt mai multe lucruri care mi se par diferite.

De data asta, mi se pare că e, așa, ca parte din mine (râde), nu în afara mea, știi? Adică nici nu vorbesc foarte mult despre asta, nici nu vorbesc cu burtica, așa cum fac mămicile, pur și simplu e. E cu mine peste tot această fetiță și, probabil, și pentru că am doi copii acasă contează, că nu apuci să stai să-ți mai analizezi stările…”, a spus Laura Cosoi pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa