Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile. Berbecii invata sa treaca peste o despartire dureroasa

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile. Destinul tău astral în Octombrie

  • Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile
  • Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Berbecii învață să treacă peste o despărțire dureroasă, Racii au ocazia de a-și dedica timpul activităților care le pun în valoare creativitatea, iar Capricornii pun bazele unui plan de afacere. Află din următorul articol ce evenimente sunt așteptate să se petreacă în viața zodiilor în luna Octombrie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Chiar dacă despărțirea de persoana iubită a venit ca un fulger asupra ta, nu trebuie să te demoralizezi. Este important să treci peste această dezamăgire și să te ocupi mai mult de tine și de viitorul tău. Nu trebuie să te gândești că este un capăt de lume, ci din contra. Ia-l ca pe un nou început. Cu cât perpetuezi mai mult minciuna, cu atât acest lucru va continua să rănească toate părțile implicate. Fii deschis și cinstit cu propria persoană, dar și cu persoanele din jurul tău. În acest fel, vei observa cum lucrurile vor începe să aibă o turnură favorabilă.

Taur (21 aprilie – 20 mai)
Răutățile celor din jur au ajuns să își pună amprenta asupra stării tale de spirit. Cu toții știm că ești o fire sensibilă, însă ar trebui să nu bagi în seamă vorbele celor care nici măcar nu îți sunt apropiați. Ține minte că cei care îți sunt cu adevărat alături te vor accepta mereu, atât cu defecte, cât și cu calități. Viața este scurtă și devine tot mai scurtă cu fiecare zi care trece. Simte-te liber să înfrunți o problemă serioasă care trebuie abordată. Ești singurul responsabil pentru sentimentele tale. Nu juca rolul victimei. Astfel, vei simți mai mult durere și vei avea parte de resentimente mai târziu.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Nu fugi de tensiune în această lună. Orice fel de stres emoțional pe care îl simți va fi înmulțit dacă nu este tratat imediat. Cu cât te confrunți cu problema mai din timp, cu atât vei regreta mai puțin în viitor. Încearcă să eviți orice situație neplăcută care apare și înaintează. Oamenii nu îți pot înțelege nevoile și preocupările dacă tu nu le vei verbaliza în mod clar. Comunicarea este cheia rezolvării tuturor problemelor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Ai în sfârșit ocazia să îți petreci timpul exact așa cum îți dorești tu – călătorind. Vei lua o pauză de la toată agitația cotidiană și vei reuși să îți acorzi mai mult timp ție și lucrurilor care te fac cu adevărat fericit, spre exemplu aventura. Simți că este timpul să o iei de la capăt și să îți lași în urmă trecutul. Cineva special își va face drum spre inima ta și te va cuceri definitiv. De asemenea, prietenii îți sunt alături și te susțin indiferent de deciziile pe care le vei lua. Totuși, ar fi de preferat să nu te entuziasmezi foarte tare încă de la prima întâlnire pentru că riști să mai treci printr-o dezamăgire.

Leu (23 iulie – 22 august)
Ai atât de multe lucruri de făcut și totuși atât de puțin timp la dispoziție. Nu fi prea dur cu propria persoană. Cere ajutorul cuiva de încredere. Nu trebuie să treci prin toate astea singur. De asemenea, odihna este extrem de importantă. Așa că nu forța lucrurile și nu încerca să faci mai multe lucruri odată pentru că sunt mari șanse să nu iasă exact așa cum trebuie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Pe plan financiar lucrurile nu a mers atât de bine în ultimul timp. Ai cheltuit foarte mulți bani pe cumpărături inutile. Un colac de salvare vine în întâmpinarea ta în această lună. Ți se va face o ofertă de nerefuzat în privința locului de muncă. Totuși, consultă și părerea unui apropiat pentru a fi sigur că este decizia optimă pentru tine. Cu ajutorul oamenilor influenți pe care i-ai cunoscut la diferite evenimente recente reușești să pui bazele unei mici afaceri, care are potențial de a se extinde. Ambiția este pentru tine cheia succesului și te consideri un exemplu pentru cei din jur.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
În această lună vei simți nevoia de a acumula cât mai multe cunoștințe și de a te ocupa de latura ta profesională. Poți începe prin a te gândi la ceva ce îți place să faci și pe a cărui ramură ți-ai dori să te dezvolți. Totul ține de voința ta! Indiferent de jobul pe care îl ai în prezent, de investiția pe care ai făcut-o, de postul pe care îl ocupi, extinde-le. Fii deschis în ceea ce privește noi proiecte, investește mai mult și muncește mai mult. Visul tău este pe cale să se îndeplinească, poate chiar mai devreme decât crezi, iar succesul este de partea ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Te simți dezamăgit de cei de la care te așteptai cel mai puțin să te rănească. Privește lucrurile din mai multe perspective. Încearcă să înțelegi și argumentele celeilalte părți. În final, concentrează-te pe ceea ce ai tu de făcut mai departe și fixează-ți diferite obiective zilnice. Viitorul tău trebuie să se îndrepte spre succes.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)
După discuțiile în contradictoriu pe care le-ai purtat, ești gata să tragi concluziile, fără ca ele să fie neapărat cele mai potrivite. Analizează situația atunci când spiritele s-au mai calmat și vei vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Dacă este nevoie, repară ce tocmai ai greșit prin atitudinea ta.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)
În următoarea perioadă, vei avea parte de discuții în familie ce au ca scop stabilirea unor idei de afaceri. Este important să asculți și părerile celorlalți pentru a putea ajunge la strategia optimă. Chiar dacă nu veți fi de acord în toate privințele, cu siguranță veți ajunge la o cale de mijloc prin înțelegere și calm.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
În această lună ești mai dornic de muncă decât de obicei. Începi prin a-ți pune la punct locuința în ceea ce privește curățenia, iar apoi vei dori să dedici timpul rămas dezvoltării personale. Fie că e vorba de lectura unei cărți sau să mergi la sală, alege ceea ce te va face să te simți împlinit la finalul lunii!

Pești (19 februarie – 20 martie)
Oboseala începe să își pună amprenta chiar și pe trupul tău în această lună. Poți opta pentru un salon de înfrumusețare pentru a te relaxa sau îți poți prepara și acasă câteva măști care să te ajute să îți recapeți look-ul fresh. De asemenea, somnul este foarte important!..