HomeAm Testat Iluminator | Top 10 cel mai bun iluminator

Iluminator | Top 10 cel mai bun iluminator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
iluminator

Top 10 cel mai bun iluminator: Iluminatorul este un „must have” pentru fiecare femeie, pentru că pune în valoare exact ceea ce îți dorești.

Alegerea unui iluminator foarte bun poate reprezenta totuși o adevărată provocare, din cauza faptului că marile și micile branduri de produse de make-up crează iluminatoare din ce în ce mai inedite.

Cel mai bun iluminator este, fără îndoială, cel care conferă o luminozitate foarte apropiată de cea naturală, cel care are un grad mai mare de rezistență și care se prezintă ca fiind foarte pigmentat.

Top 10 iluminator

Pentru că vrem să vă ajutăm să găsiți cel mai bun iluminator, vă propunem un TOP 10 al iluminatoarelor.

1. Iluminator Ofra

Atunci când vrem să achiziționăm un Iluminator Ofra, trebuie să ne alegem foarte bine nuanța care ni se potrivește, datorită faptului că acest mare brand oferă o gamă variată de culori. Noi vă propunem Iluminator Ofra Cloud 9, tocmai grație faptului că este potrivit pentru mai multe tipuri de ten, precum și pentru mai multe tipuri de make-up-uri. Acest Iluminator Ofra Cloud 9 este ideal pentru a fi purtat nu doar pe timpul zilei, ci și în machiajele pentru seară.

În iluminator Ofra veți găsi reunite textura ca de mătase, particule ce conferă o luminozitate, o strălucire care vă va pune în valoare frumusețea naturală.

O informație utilă despre acest iluminator Ofra Cloud 9 este aceea conform căreia este un produs creat în colaborare cu un make-up artist celebru, pe care probabil îl știți din tutorialele pe care le urcă pe YouTube, și anume Nikkie Tutorials.

Ingrediente Iluminator Ofra

Ingredientele care alcătuiesc acest Iluminator Ofra Cloud 9 și care sunt responsabile pentru efectul pe care îl are în momentul aplicării sunt următoarele:

 • Mica
 • Stearat de Zinc
 • Nailon
 • Silicat de Magneziu
 • Silicat de Aluminiu
 • Phenoxethanol
 • Etilenă
 • Dimethicone

Mod de aplicare Iluminator Ofra

Acest Iluminator Ofra Cloud 9 se aplică într-o cantitate mică, datorită faptului că este un produs foarte pigmentat.

Cu ajutorul unei pensule pentru iluminator vom aplica Iluminator Ofra Cloud 9 pe zonele pe care dorim să le evidențiem; în general se aplică pe pomeți (după aplicarea unui bronzer), pe nas, și deasupra buzei superioare pentru a-i conferi luminozitate și aspect mărit.

Dacă vă doriți un efect cu atât mai intens, modul de aplicare va fi diferit, și anume: pe pensula pentru iluminator se va aplica o cantitate de spray fixator pentru make-up, după care vom aplica produsul în mod normal.

Pro Iluminator Ofra

Beneficiile pe care le aduce acest Iluminator Ofra Cloud 9 sunt vizibile (cum altfel?).

Efectul pe care îl aduce pe chipul nostru sunt de-a dreptul spectaculoase, tocmai datorită faptului că, deși este foarte pigmentat, oferă o luminozitate naturală a tenului, atât de dorită de doamne și domnișoare.

Textura acestui Iluminator Ofra Cloud 9 este una foarte fină, comportându-se pe ten ca o atingere de mătase.

Reflectarea luminii este una naturală, mulțumită particulelor strălucitoare care intră în compoziția acestui Iluminator Ofra Cloud 9.

Vine într-un ambalaj compact, fiind, din acest motiv, foarte ușor de utilizat.

Calitatea este una superioară, motiv pentru care poate fi folosit cu succes și pe un ten care prezintă de obicei sensibilitate și iritații în urma utilizării produselor de acest tip.

Contra Iluminator Ofra

Prețul pe care îl are acest Iluminator Ofra poate reprezenta un dezavantaj, pentru că necesită o investiție considerabilă.

Gramaj Iluminator Ofra

Ambalajul în care poate fi găsit acest Iluminator Ofra Cloud 9 este unul de 10 grame, fiind singura variantă în care poate fi găsit (la anumite Iluminatoare Ofra se găsește și o variantă mini a produsului).

Preț Iluminator Ofra

Prețul la care puteți achiziționa un Iluminator Ofra Cloud 9 este de 140 de lei.

2. Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter se prezintă în multiple variante de nuanțe, însă ediția limitată a acestui produs, nuanța Gold Lava, este cu adevărat specială, invitându-te să-l ai în trusa ta de produse pentru make-up.

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter are un ambalaj discret și elegant, în același timp, având aspectul unei pudre compacte, fapt care îl face și foarte ușor de utilizat.

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter este un produs cremos, care se difuzează perfect pe piele, astfel încât îi conferă acesteia o strălucire aurie spectaculoasă însă nu extravagantă, dând senzația unui sărut al soarelui pe tenul nostru.

Ingrediente Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Ingredientele care fac din Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava unul atât de îndrăgit și de bun sunt:

 • Perle ultra – fine cu subton roz
 • Pigmenți minerali
 • Pulbere lichidă
 • Alcool izostearilic
 • Petrolatum
 • Stearat de Magneziu
 • Borosilicat de Calciu
 • Borosilicat de Aluminiu

Mod de utilizare Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Cum folosim Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava? Foarte simplu! Folosindu-ne de o pensulă specială pentru iluminator vom aplica produsul în zonele unde ne dorim un plus de strălucire, pe care vrem să le evidențiem în acest mod. Zonele pe care aplicăm Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava sunt, de obicei, arcada sprâncenei, pe nas, pe buza superioară și, nu în ultimul rând, pe pomeți. Nu este exclus faptul că poate fi utilizat cu succes pe tot tenul însă trebuie să folosiți o cantitate foarte mică de produs și „blenduit” foarte bine.

Pro

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava s-a impus prin beneficiile pe care le aduce tenului și aspectului nostru:

Particulele ultra-fine cu subton roz determină reflectarea luminii într-un mod natural.

Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava este potrivit pentru a fi purtat atât pe timpul zilei, cât și atunci când aveți o reuniune sau o petrecere pe timpul serii.

Acest Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava are o formulă care îl face să fie rezistent pe ten.

Mărturisirile pe care le fac persoanele care au încercat Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava sunt cele conform cărora acesta se potrivește pentru toate tipurile și pentru toate nuanțele de ten, ceea ce îi aduce titlul de cel mai bun iluminator.

Contra

Singurul element contra pentru Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava este prețul destul de ridicat în comparație cu cantitatea de produs oferită.

Gramaj Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava

În ce variantă găsim acest Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava? Într-un ambalaj cu aspectul unei pudre compacte, într-un ambalaj magnetic, vom primi doar 7 grame din produsul Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava.

Cât trebuie să investesc pentru a avea un Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter?

Da, poate fi numită o investiție achiziția unui Iluminator Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Gold Lava, din motivul că în magazinele Sephora poate fi găsit la prețul de 180 de lei.

3. Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder este un produs ce conferă strălucire tenului, dar și corpului, pe zonele pe care doriți să le accentuați în diferite momente ale zilei.

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder este un produs ce se găsește în șapte variante, fiecare dintre ele remarcându-se prin particule strălucitoare care vă fac să le vreți pe tenul vostru.

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder în nuanța Gilded Peach Bronze este unul dintre produsele de iluminare care se recomandă prin nota de delicatețe și de eleganță, tocmai datorită particulelor roz din cadrul acesteia.

Ingrediente Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder

Prin ingredientele pe care le conține, acest Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder își capătă statutul de produs potrivit pentru toate tipurile de ten. Astfel, ingredientele sunt:

 • Mica
 • Talc
 • Ulei de jojoba
 • Multiminerale
 • Vitamina E
 • Extract din drojdie de bere
 • Silicat de Aluminiu
 • Silicat de Magneziu
 • Isohexadecane
 • Palmitat de izopropil
 • Dimeticon

Mod de utilizare Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder se aplică pe zonele pe care dorim să le evidențiem, și anume: pe pomeți, pe arcada sprâncenei, poate fi folosit și în colțul interior al ochiului, pe nas, respectiv pe buza superioară. Acest Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder poate fi aplicat și pe zona decolteului, acolo unde doriți să adăugați un plus de strălucire.

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder se aplică cu o pensulă specială pentru iluminator. Dacă se dorește o strălucire mai intensă, atunci se apelează la trucul cu fixatorul de machiaj: aplicăm o cantitate mică de spray fixator pentru machiaj, după care folosim iluminatorul în mod normal. Efectul va fi unul luxuriant.

Pro

Beneficiile pe care le aduce Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder tenului nostru constau în:

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder se recomandă, în primul rând, prin rezistența pe care o are pe ten, pe parcursul întregii zile.

În privința texturii, Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder este cremos, având capacitatea de a se topi perfect pe piele într-un luciu natural.

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder este supus unor teste dermatologice și oftalmologie înainte de a fi oferit clientelor sale.

Contra Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder

Dintre persoanele care au utilizat Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder sunt și care nu îl recomandă, din cauza faptului că nu funcționează ca un highlighter, neconferind tenului finish-ul luminos așteptat.

Prețul este destul de crescut.

Gramaj

Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder are un ambalaj ce conține 10 grame de produs.

Preț Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder

Pentru a intra în posesia unui Iluminator MAC Mineralize Skinfinish Powder, trebuie să scoateți din buzunar, dacă îl achiziționați de pe platforma producătorului, suma de 35$.

4. Iluminator LOreal Paris Accord Parfait Highlight

Acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter este un produs care se potrivește perfect nuanței tenului dumneavoastră, datorită faptului că se poate adapta pe ten, datorită formulei sale create special în acest sens.

Prin Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter profităm, în realitate, de trei produse: vom avea o bază de machiaj, un produs cu un caracter intensificator și un iluminator propriu-zis, în același ambalaj.

Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter este disponibil în trei nuanțe care vor satisface, cu siguranță, nevoile dumneavoastră în materie de highlighter, și nu numai. Nuanțele din care puteți alege un Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter sunt: Neutre Rose Glow, Icy Glow și Golden Glow.

Textura pe care o are acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter este una lichidă, foarte lejeră, motiv pentru care se acomodează așa de bine pe ten pentru a-i conferi strălucirea naturală atât de dorită.

Ingrediente Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter

Ingredientele care contribuie la calitatea acestui Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter sunt următoarele:

 • Apă
 • Glicerină
 • Dimethicone
 • Alcool Denat
 • Fluorphlogopite Synthetic
 • Tocopherol
 • Isohexadecane
 • Caprylyl Glycol
 • Pigmenți

Mod de utilizare Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter

Dacă folosim produsul ca iluminator propriu-zis, ne vom ajuta fie de o pensulă specială, fie putem folosi degetele pentru a aplica Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter pe zonele dorite: pomeți, nas, conturul buzei superioare, arcada sprâncenei.

Dacă apelăm la Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter ca la o bază de machiaj, atunci vom avea nevoie de o cantitate mică de produs, pe care o vom aplica pe tot tenul, fie cu mâna, fie cu un burețel sau cu o pensulă.

În ceea ce privește calitatea de intensificator, acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter va fi folosit în combinație cu fondul de ten. În palmă putem pune o picătură de fond de ten (cantitatea pe care o folosim în mod obișnuit) și o picătură de iluminator. Le amestecăm, după care le aplicăm pe tot tenul cu ajutorul unui burețel, a unei pensule sau, efectiv, cu mâna.

Pro Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter

Acest iluminator are avantajul de a se adapta tenului nostru, astfel încât să îi confere acestuia strălucire naturală și un aspect sănătos, evidențiind, în același timp, trăsăturile feței.

Produsul poate fi folosit cu succes în machiajele de zi, indiferent la care dintre posibilitățile de utilizare a acestuia apelăm.

Raportul preț-calitate este unul excepțional.

Particulele strălucitoare conferă tenului o strălucire discretă și elegantă în același timp, motiv pentru care acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter este îndrăgit în rândul clientelor.

Produsul poate fi utilizat cu succes pe toate tipurile de ten, inclusiv pe cel cu sensibilitate crescută sau pe tenul matur.

Contra Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter

Unele cliente au mărturisit că acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter le-a ajutat ca bază de machiaj și intensificator, dar că în privința acțiunii de highlighter nu au obținut rezultatul dorit.

Particulele pe care le conține acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter nu au o vizibilitate foarte mare pe ten, motiv pentru care a creat nemulțumire.

Gramaj Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter

Acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter poate fi găsit în varianta unică, într-un ambalaj cu un conținut de 30 de ml de produs.

Cât trebuie să investesc într-un Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter?

Pe platforma producătorului, vom găsi acest Iluminator L’Oreal Paris Accord Parfait Highlighter la prețul de 10,70 euro, preț care nu include și costurile de transport.

5. Iluminator Maybelline Master Chrome

Iluminator Maybelline Master Chrome este un produs ce oferă un finish metalic, motiv pentru care este ideal pentru a fi purtat seara. Cu siguranță că poate fi folosit și pentru make-up de zi însă trebuie să avem grijă la cantitatea folosită și la blending.

Iluminator Maybelline Master Chrome este disponibil în patru nuanțe potrivite pentru diferite momente ale zilei, pentru diferite tipuri de make-up, precum și pentru diferite nuanțe ale tenului. Puteți alege un Iluminator Maybelline Master Chrome în nuanța Molten Gold, Molten Peach, Molten Rose Gold, respectiv Molten Topaz. Fiecare nuanță în parte este îmbogățită cu pigmenți, astfel încât tenul dumneavoastră să se bucure de o strălucire de-a dreptul luxuriantă.

Ingrediente Iluminator Maybelline Master Chrome

Substanțele care contribuie la conferirea tenului prin utilizarea acestui Iluminator Maybelline Master Chrome un aspect îndrăzneț sunt:

 • Capric Trigliceride
 • Diisostearyl Malate
 • Dimethicone
 • Caprylyl Glycol
 • Syntetic Fluorphlogopite
 • Sorbic Acid
 • Hydrogen Dimethicone
 • Borosilicat de calciu
 • Borosilicat de aluminiu
 • Siliciu
 • Oxid de staniu

Mod de utilizare Iluminator Maybelline Master Chrome

Pentru a aplica corect acest Iluminator Maybelline Master Chrome, vom avea nevoie de o pensulă specială pentru acest produs de iluminare. Vom lua pe pensulă o cantitate mică de produs, din motivul că este extrem de pigmentat, după care vom aplica pe zonele pe care le dorim cu un plus de strălucire metalică (pe arcada sprâncenei, pe pomeți, pe conturul buzei superioare). După aplicarea propriu-zisă a acestuia, trebuie foarte bine „blenduit” acest Iluminator Maybelline Master Chrome, tocmai din motivul că este pigmentat și trebuie să confere un aspect „difuminat” pe ten.

Dacă ne dorim un plus de intensitate prin acest Iluminator Maybelline Master Chrome, vom putea apela la trucul cu spray-ul fixator de machiaj, truc ce constă în aplicarea unei mici cantități de spray pe pensulă, după care vom folosi iluminatorul așa cum o facem în mod obișnuit.

Pro Iluminator Maybelline Master Chrome

Iluminatorul oferă o strălucire radiantă a tenului, conferind un aspect metalic.

Iluminator Maybelline Master Chrome conține pigmenți perlați, aceștia fiind responsabili cu un finish foarte strălucitor al tenului nostru.

Poate fi folosit cu succes și pe zone ale corpului pe care dorim să le evidențiem în anumite circumstanțe, cu atât mai mult atunci când vrem să ne punem bronzul în valoare.

Raportul preț-calitate este excepțional în privința acestui Iluminator Maybelline Master Chrome.

Clientele care au încercat produsul se declară mulțumite, motiv pentru care îl recomandă ca un „must have” pentru fiecare fată îndrăzneață sau pentru cele care doresc să iasă din anonimat.

Contra Iluminator Maybelline Master Chrome

Produsul nu poate fi utilizat de o persoană care își dorește un finish discret, din cauza faptului că până și în nuanțele deschise acest Iluminator Maybelline Master Chrome are un conținut ridicat de pigmenți.

Iluminator Maybelline Master Chrome poate prezenta un dezavantaj atunci când vine vorba de aplicare, în cazul persoanelor care nu sunt familiarizate cu make-up-ul, din cauza faptului că trebuie foarte bine „blenduit” pentru a conferi un aspect frumos.

Acest Iluminator Maybelline Master Chrome conferă o senzație de ten încărcat.

Gramaj Iluminator Maybelline Master Chrome

Acest Iluminator Maybelline Master Chrome se găsește în varianta de 5 grame.

Ce preț are Iluminator Maybelline Master Chrome?

Pe platforma online a producătorului putem achiziționa un Iluminator Maybelline Master Chrome la prețul de 9,99$, preț care nu include și costurile de transport ale acestuia.

6. Iluminator Makeup Revolution

Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar este un produs nou oferit de acest brand specializat în industria produselor cosmetice, fiind ideal pentru a fi purtat atât pe timpul zilei, cât și în cazul unui machiaj de seară.

Prin aplicarea acestui Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar tenul nostru va căpăta un aspect ca sărutat de razele soarelui, datorită pigmenților aurii pe care îi are în compoziție.

Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar este un produs care vine într-un ambalaj atrăgător, cu un conținut ca de mătase la contactul cu pielea.

Ingrediente Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar 

Strălucirea și textura ca de mătase sunt doar câteva dintre rezultatele conjugării ingredientelor pe care le conține Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar. Printre acestea, trebuie să amintim de prezența următoarelor substanțe:

 • Mica
 • Silicat de Magneziu
 • Silicat de Aluminiu
 • Paraffinum
 • Ulei mineral
 • Polybutene
 • Dumithicone
 • Methylparaben
 • Poate conține și dioxid de titaniu și oxid de fier.

Mod de utilizare Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar

Produsul se aplică foarte ușor, cu ajutorul unei pensule. Pentru intensitate crescută putem aplica pe pensula folosită o cantitate redusă de spray fixator pentru machiaj. Vom lua cu pensula o cantitate mică de Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar pe care o vom aplica în zonele pe care le dorim luminate, și anume: pe pomeți, pe arcada sprâncenei, pe conțul interior al ochiului, pe nas, respectiv pe conturul buzei superioare.

Pro Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar

Acest Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar aduce tenului nostru o serie de beneficii demne de luat în calcul atunci când dorim să achiziționăm un iluminator bun și la un preț accesibil în același timp.

Finish-ul pe care îl are acest Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar este unul luminos, ca sărutat de razele soarelui, dar cu aspect natural în același timp, fără a da senzația de îngreunare a tenului.

Datorită texturii ca de mătase, acest Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar are avantajul de a se „difumina” foarte rapid și estetic pe ten.

Prețul la care poate fi achiziționat un Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar este unul destul de accesibil, dacă avem în vedere calitatea pe care ne-o oferă acest produs.

Clientele care au încercat deja produsul s-au declarat mulțumite, motiv pentru care îl recomandă cu căldură.

Contra Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar

Rezistență slabă: pentru a rezista mai mult timp pe ten (o zi întreagă) trebuie să folosim un fixator de machiaj pe pensula cu care aplicăm acest Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar.

Gramaj Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar

Ambalajul prin care putem profita de Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar este unul asemănător unei pudre compacte, având 10 grame de cantitate de produs.

La ce preț pot găsi Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar?

Anticipam faptul că acest Iluminator Makeup Revolution Reloaded Raise the Bar poate fi găsit la un preț foarte accesibil pentru majoritatea dintre noi, și anume la doar 23,99 lei. Produsul poate avea anumite variații de preț, în funcție de distribuitorul de la care îl achiziționăm.

7. Iluminator lichid NYX

Iluminator lichid NYX Born to Glow este un produs ce are întrebuințări multiple. Avantajul pe care îl prezintă acest Iluminator lichid NYX Born to Glow constă în faptul că pe lângă întrebuințarea ca highlighter, poate fi utilizat cu succes ca bază de make-up pentru tenul uscat, fiind potrivit mai ales pentru perioada rece din an, când tenul nostru își pierde strălucirea.

Iluminator lichid NYX Born to Glow cunoaște patru variante distincte, astfel încât îl puteți alege pe cel care vi se potrivește nuanței tenului sau dorințelor în privința iluminării: Sunbeam, Gleam, Pure Gold și Sun Goddness sunt opțiunile pe care le aveți la dispoziție.

Ingrediente Iluminator lichid NYX Born to Glow

Efectul luminos și natural pe care îl conferă tenului acest Iluminator lichid NYX Born to Glow se datorează ingredientelor din compoziția sa. Printre acestea, cele mai relevante sunt următoarele:

 • Mica
 • Apă
 • Polyacrylamide
 • Etilhexil palmitat
 • Disodium EDTA
 • Butylparaben
 • Methylparaben
 • Proplyparaben
 • C13 – 14 Isoparaffin
 • Particule de glitter

Mod de utilizare Iluminator lichid NYX Born to Glow

Dacă întrebuințarea acestui Iluminator lichid NYX Born to Glow se rezumă la caracterul de highlighter, atunci vom folosi acest produs ca pe oricare alt iluminator, cu ajutorul unei pensule speciale sau cu degetul (datorită faptului că este lichid), aplicând pe zonele pe care le dorim luminate, de exemplu: pomeți, pe nas, pe arcada sprâncenei, pe conturul buzei superioare.

Dacă folosim acest Iluminator lichid NYX Born to Glow ca bază de machiaj, atunci vom lua o cantitate mică de produs și o vom aplica pe tot tenul, după care vom pune fondul de ten în mod obișnuit.

Pro

Având în trusa noastră de make-up un Iluminator lichid NYX Born to Glow, avem, practic, două produse într-unul: bază de machiaj și iluminator într-un singur ambalaj.

Acest produs are o textură fină, motiv pentru care va intra în piele, conferindu-i o strălucire naturală și un aspect sănătos tenului dumneavoastră.

Prețul acestui Iluminator lichid NYX Born to Glow este unul destul de accesibil.

Contra Iluminator lichid NYX Born to Glow

Persoanele care au testat acest Iluminator lichid NYX Born to Glow au declarat faptul că nu oferă strălucirea specifică unui iluminator obișnuit, ci lasă tenul cu un aspect de o strălucire naturală și sănătoasă.

Acest Iluminator lichid NYX Born to Glow nu este suficient de pigmentat, având în compoziție particule de glitter, fapt care poate aduce nemulțumirea unor cliente.

Clientele și-au mărturisit nemulțumirea și în privința cantității prea mici de Iluminator lichid NYX Born to Glow conținută în flacon.

Gramaj Iluminator lichid NYX Born to Glow

Iluminator lichid NYX Born to Glow vine într-un ambalaj cu o cantitate de produs de 18 ml.

La ce preț pot cumpăra un Iluminator lichid NYX Born to Glow?

Acest Iluminator lichid NYX Born to Glow se găsește la prețul de doar 39 de lei.

8. Iluminator Revlon

Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este un produs creat special pentru a conferi tenului o strălucire satinată, datorită particulelor din compoziția acestui produs. Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este creat de brandul american omonim, fiind un produs cu o calitate excepțională și la un preț accesibil, la fel ca toate produsele create de aceștia.

Datorită ambalajului sub formă de stick, Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este foarte ușor de utilizat și de aplicat pe zonele dorite.

Putem găsi Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix în două nuanțe, și anume: Gold Light și Pink Light. Primul are particule aurii, având un finish perfect pentru perioada verii, iar cel de-al doilea are particule perlate roz, motiv pentru care conferă un aspect natural tenului nostru.

Ingrediente Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Ce substanțe conține Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix? Ei bine, acest produs are în componența sa următoarele ingrediente:

 • Potasiu
 • Glicerină
 • Mica
 • Oxid de Zinc
 • Oxid de Aluminiu
 • Carbomer
 • Pigmenți

Rezultatul acestor ingrediente principale face din Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix un produs potrivit pentru orice tip de ten.

Mod de utilizare Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Datorită designului special, Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este foarte ușor de utilizat. Astfel, vom lua batonul de iluminator și vom pune cantitatea de produs dorită pe zonele pe care vrem să le scoatem în evidență. Ulterior, vom lua o pensulă, pe care am aplicat sau nu un spray fixator pentru make-up, și vom „blendui” cantitatea de pe față, până ce aceasta se „difuminează” foarte bine și capătă un aspect natural.

Putem utiliza Iluminator Revlor PhotoReady Insta – Fix pe pomeți, zona cea mai potrivită pentru iluminarea feței, pe arcada sprâncenei, pe osul acesteia, pe nas, precum și pe conturul buzei superioare, conferindu-i, în acest fel, un aspect cu un volum mărit.

Pro Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Acest Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix are o durabilitate de până la opt ore. Dacă vom folosi spray pentru fixare, atunci vom crește și timpul de rezistență pe ten.

Prin aplicarea acestui Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix, vom dobândi un aspect natural al pielii, având reflexii aurii sau roz, în funcție de nuanța aleasă.

Produsul are avantajul de a se aplica foarte ușor, motiv pentru care Ilumiantor Revlon PhotoReady Insta – Fix este potrivit în orice situații.

Textura acestui Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este una cremoasă și satinată în același timp.

Raportul preț-calitate este unul excepțional.

Doamnele și domnișoarele care l-au încercat în recomandă în procent de 100%.

Contra Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Deși se recomandă ca un produs ce are o utilizare precisă și facilă, anumite cliente au mărturisit faptul că este destul de dificil de folosit, mai ales pentru că trebuie „blenduit” destul de mult, în unele cazuri neputându-se efectua acest pas cu o finalitate satisfăcătoare.

Unele cliente au mărturisit faptul că, pe tenul lor, acest Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix nu a avut un finish natural, ba, dimpotrivă, un aspect mult prea evident.

Gramaj Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Cantitatea de produs oferită în varianta unui baton Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix este de 6,8 grame.

Preț Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix

Pentru a intra în posesia acestui Iluminator Revlon PhotoReady Insta – Fix, trebuie să scoatem din buzunar 14,99$, dacă îl comandăm direct de pe platforma producătorului. Acest preț nu include și costurile de livrare a produsului.

9. Iluminator Melkior

Iluminator Melkior Winter Glow este un produs profesional la un preț destul de avantajos și are o calitate foarte înaltă, lucru care reprezintă un avantaj considerabil față de alte produse existente pe piață care au același scop. Iluminator Melkior Winter Glow prezintă atuul de a putea fi purtat atât ca o pudră pentru toată fața, cât și ca iluminator pe zone punctuale, pe care dorim să le scoatem în evidență.

Iluminator Melkior Winter Glow este ambalat sub forma unei pudre compacte, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat, iar textura conținutului este cea a pudrei, prăfuită, nu cu un aspect cremos, cum eram obișnuite până acum să găsim la alte tipuri de iluminatoare din comerț.

Ingrediente Iluminator Melkior Winter Glow

Substanțele care intră în compoziția unui Iluminator Melkior Winter Glow sunt de cea mai bună calitate și oferă un rezultat final foarte apreciat în rândul clientelor; acestea sunt, după cum urmează:

 • Talc
 • Mica
 • Polyglyceryl Diisostearate
 • Octyldodecanol
 • Bisdiglyceryl
 • Polyacyladipate
 • Silicat de Magneziu
 • Silicat de Aluminiu
 • Methylparaben
 • Propylparaben

Mod de utilizare Iluminator Melkior Winter Glow

Dacă alegem să folosim produsul pe post de pudră compactă, atunci vom avea nevoie de un burețel pentru pudră sau de o pensulă specială pentru aplicarea sa. Cu ajutorul acestora vom lua o cantitate din Iluminator Melkior Winter Glow și vom aplica într-un strat fin și uniform pe întreg tenul.

Dacă dorim să profităm de Iluminator Melkior Winter Glow în varianta lui propriu-zisă, în acest caz avem nevoie de o pensulă specială pentru el. Putem aplica pe ea un spray pentru fixarea machiajului, pentru a-i conferi intensitate și o rezistență mai mare pe ten. După aplicarea fixatorului, vom lua o cantitate din produs pe care o vom distribui pe zonele pe care dorim să le scoatem în relief: pe nas, pe conturul buzei superioare, pe pomeți, pe arcada sprâncenei, precum și pe colțul interior al ochiului.

Pro Iluminator Melkior Winter Glow

Prin utilizarea unui Iluminator Melkior Winter Glow, indiferent dacă pe post de pudră sau ca highlighter, tenul nostru va căpăta un finish natural, cu o strălucire subtilă, ceea ce ne va conferi un aer luxuriant și un plus de stil personalității noastre.

Datorită faptului că are consistența unei pudre compacte, acest Iluminator Winter Glow este foarte ușor de manevrat și de aplicat pe ten.

Iluminator Melkior Winter Glow este un produs care nu dă senzația de încărcare a tenului, motiv pentru care este ideal pentru a fi purtat pe parcursul unei zile întregi.

Prețul este unul destul de redus, motiv pentru care nu va trebui să faceți sacrificii pentru a intra în posesia unui Iluminator Melkior Winter Glow.

Un avantaj real este faptul că prin Iluminator Melkior Winter Glow avem și pudră și highlighter, două produse într-un singur ambalaj.

Clientele care au încercat acest Iluminator Melkior Winter Glow au mărturisit faptul că produsul are un miros foarte plăcut.

Un alt avantaj constă în faptul că, dacă se termină acest Iluminator Melkior Winter Glow, putem achiziționa doar rezerva, astfel încât să plătim mai puțin.

Contra Iluminator Melkior Winter Glow 

Ca orice produs, Iluminator Melkior Winter Glow are și câteva dezavantaje de care trebuie să ținem cont atunci când dorim să îl achiziționăm.

Pentru ca highlighter-ul să aibă un aspect mai intens, reflecții mai puternice, trebuie să folosim neapărat un spray care fixează machiajul, fapt care îi va plusa și timpul de rezistență.

De asemenea, dacă folosim pe post de pudră și ne dorim un aspect luminos și radiant, trebuie să aplicăm Iluminator Melkior Winter Glow în varianta umedă.

Dacă dorim acest Iluminator Melkior Winter Glow pe post de pudră, acesta nu poate fi utilizat decât de persoanele care un ten foarte deschis. Persoanele cu un ten ceva mai închis trebuie să aleagă altă nuanță din cadrul Iluminator Melkior.

Gramaj Iluminator Melkior Winter Glow

Iluminator Melkior Winter Glow se găsește într-o variantă de 11 grame de produs. Aceeași cantitate o are și rezerva de Iluminator Melkior Winter Glow.

Preț Iluminator Melkior Winter Glow

Pentru a intra în posesia unui Iluminator Melkior Winter Glow trebuie să plătim prețul de 60 de lei pentru varianta cu tot cu ambalajul asemănător unei pudre compacte. În ceea ce privește rezerva de Iluminator Melkior Winter Glow, aceasta poate fi cumpărată la prețul de 50 de lei.

10. Iluminator Avon Mark

Am lăsat la final acest baton Iluminator Avon Mark Finishing FX, datorită faptului că este o marcă arhicunoscută, deși nu putem ști cu siguranță în ce măsură este cunoscută calitatea acestui produs de către persoanele care nu l-au încercat încă. Un alt motiv pentru care discutăm de Iluminator Avon Mark Finish FX la finalul acestui top constă în faptul că este un produs foarte accesibil, la îndemâna oricui, atât ca preț, cât și ca distribuire.

Batonul Iluminator Avon Mark Finishing FX este un produs disponibil în patru nuanțe, și anume: Ice Princess, Island Fantasy, Candlelight, respectiv Star Struck. Fiecare dintre aceste nuanțe se prezintă cu particule ce conferă un finish diferit, mai deschis, mai închis sau ca o reflecție a zăpezii pe tenul nostru.

Batonul Iluminator Avon Mark Finishing FX este un produs cu un design compact, sub forma unui baton, ceea ce îi conferă clientului facilitate și precizie în utilizare.

Ingrediente Iluminator Avon Mark Finishing FX

Substanțele ce intră în compoziția batonului Iluminator Avon Mark Finishing FX sunt următoarele:

 • Ulei din semințe de ricin
 • Mica
 • Ceară albă
 • Ozokerite
 • Ethylhexyl Palmitate
 • Candelilla cera
 • Lanolin cera
 • Oxid de fier
 • Borosilicat de Calciu
 • Borosilicat de Sodiu

Mod de utilizare a batonului Iluminator Avon Mark Finishing FX

Batonul Iluminator Avon Mark Finishing FX este un produs ce poate fi utilizat foarte ușor, ce conferă posibilitatea realizării unor mișcări precise, astfel încât să obținem aspectul dorit. Produsul va fi aplicat într-o cantitate în funcție de cât de luminos ne dorim să fie efectul. Este foarte important ca după aplicarea iluminatorului, acesta să fie foarte bine „blenduit”, pentru a se „difumina” pe piele, astfel încât să îi confere aspectul de naturalețe.

Pro Iluminator Avon Mark Finishing FX

Datorită designului sub formă de stick, acest Iluminator Avon Mark Finishing FX poate fi manevrat cu ușurință și aplicat cu precizie pe zonele dorite.

Produsul rezistă pe ten de-a lungul unei zile întregi, fapt ce reprezintă de departe un atu.

Reflexele pe care le oferă acest Iluminator Avon Mark Finishing FX sunt naturale, având un aspect de strălucire subtilă.

Prețul la care poate fi achiziționat batonul Iluminator Avon Mark Finishing FX este foarte redus, fiind astfel accesibil unei varietăți de clienți.

Contra Iluminator Avon Mark Finishing FX

Persoanele care au încercat batonul Iluminator Avon Mark Finishing FX au declarat că acest produs ar trebui aplicat cu degetele, astfel încât acesta să fie încălzit pentru a putea să se întindă foarte bine.

În ce cantitate putem găsi batonul Iluminator Mark Finishing FX?

Designul batonului Iluminator Mark Finish FX găzduiește o cantitate de produs de 8 grame.

Care este prețul unui baton Iluminator Mark Finishing FX?

Spuneam faptul că unul dintre atuurile pe care le prezintă acest baton Iluminator Mark Finishing FX este prețul accesibil. Așadar, acest Iluminator Mark Finishing FX se poate achiziționa la prețul de 24,99 de lei, prețul oferit de catalogul Avon.

Așadar, pentru a concluziona acest TOP 10, putem să vă spunem faptul că aveți posibilitatea să vă alegeți un iluminator bun din gama de produse pe care vi le-am prezentat, nu doar din punctul de vedere al finish-ului, al ingredientelor sau al mărcii, ci și în funcție de buget. Deși finish-urile nu vor fi chiar aceleași sau durabilitatea, identică, aveți posibilitatea să vă achiziționați un iluminator bun și foarte scump și la un preț foarte redus. Alegerea vă aparține în totalitate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed