HomeAm Testat Luciu de buze | Cel mai bun luciu de buze

Luciu de buze | Cel mai bun luciu de buze

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/luciu-de-buze.jpeg

Luciu de buze – acesta este un produs pe care fiecare femeie ar trebui să îl aibă în trusa sa de machiaj, datorită faptului că poate fi purtat cu ușurință.

Un luciu de buze conferă buzelor noastre senzație de catifelare, le oferă o hidratare optimă, precum și aspectul plin de volum al acestora.

Top 10 luciu de buze

Top 10 cel mai bun luciu de buze este creat special pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți alege un luciu de buze care să fie și de calitate și pe placul dumneavoastră ca textură și culoare.

 1. Luciu de buze Dior Addict Ultra – Gloss

Dior Addict Ultra Gloss

Acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, este un produs pentru cosmetizarea buzelor, aflându-se în fruntea clasamentului datorită calității sale de necontestat. Acest luciu de buze oferit de marele brand Dior se recomandă prin prisma formulei sale create special pentru a conferi, pe lângă hidratarea buzelor, și un aspect mult mai voluminos.

Gama de culori pe care o oferă acest luciu de buze Dior este una destul de variată, putând alege din 22 de nuanțe de gloss. Astfel vom putea achiziționa un luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, de la o nuanță transparentă la una cu particule ce conferă o strălucire multicoloră, de la nuanțe de roz deschis la cele de roz închis, inclusiv la cele cu subton roșu.

Ingrediente luciu de buze Dior Addict Ultra – Gloss

Formula acestui luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, este atent creată utilizându-se ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât clientul să se bucure de un rezultat satisfăcător. Printre substanțele care alcătuiesc acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, le avem în vedere pe următoarele:

 • Complexul Hidra – Plumping – o formulă revoluționară ce are în vedere conferirea senzației de hidratare, cât și de obținere a unor buze cu aspect mult mai voluminos, în mod imediat după aplicare.
 • Complex de uleiuri naturale – au capacitatea de a conferi buzelor o strălucire ca de oglindă, de care ne vom îndrăgosti instantaneu.

Alte ingrediente integrante importante din formula acestui luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, sunt: Hydrogenated Polyisobutene, Glicerină, Sodiu hialuronat, Parfum, Caprylyl, Glass beads, Oxid de staniu, precum și particulele de culoare specifice pentru fiecare nuanță în parte.

Mod de utilizare

Putem utiliza acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, fără a aplica o bază pentru buze înainte. Însă, putem folosi un creion alb de buze, pentru a le contura perfect și pentru a le conferi senzația de și mai mult volum, după care le vom defini cu nuanța dorită de acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, având grijă să fie distribuit în mod uniform.

Pe de altă parte, putem folosi acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, ca pe o bază pentru un ruj, pentru a-i conferi acestuia o nuanță mai intensă și un finish catifelat.

Feedback pozitiv

 • Utilizând acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, buzele noastre se vor bucura de un produs hidratant, ce conferă această senzație cu până la șase ore de la aplicare.
 • Prin utilizarea acestui luciu de buze vom avea tot timpul aspectul fresh, prin intensitatea și strălucirea culorii.
 • Volumul pe care îl oferă buzelor noastre acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, este unul mai mare cu până la 14%.
 • Buzele vor avea un luciu plăcut, ca cel al unei oglinzi, fapt care ne va conferi încredere în noi însene.
 • Acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, este un produs testat dermatologic.
 • Avem la dispoziție o gamă destul de generoasă de culori care prezintă adesea și subtonuri pe care le putem alege în funcție de preferințele noastre, evident.
 • Datorită aplicatorului de tip pensulă pe care îl are acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, vom avea o mai mare precizie în momentul aplicării.

Feedback negativ

 • Acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, este un produs de machiaj ce intră în categoria celor destul de costisitoare.

Gramaj

Într-un ambalaj elegant, cu un aplicator sub formă de pensulă, vom putea profita de 6,5 ml de produs.

Preț

Pe platforma online Dior.com vom putea găsi acest luciu de buze, Dior Addict Ultra – Gloss, la prețul de 28 de euro, în timp ce pe notino.ro în putem achiziționa la prețul de 160 de lei.

 1. Luciu de buze Chanel Gloss Volume

Chanel Gloss Volume

Acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, este un produs fără culoare, dar care oferă beneficiul suprem, atât de râvnit de doamne și domnișoare, și anume, volumul. Prin acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume este un produs care poate fi catalogat și ca tratament, datorită faptului că asigură un nivel înalt de hidratare a buzelor noastre, în tandem cu strălucirea delicată.

Ingrediente luciu de buze Chanel Gloss Volume

Formula acestui luciu de buze, Chanel Gloss Volume, este creată special pentru a conferi o serie de beneficii buzelor noastre. Astfel vom constata prezența următoarelor substanțe:

 • Filmogen Polimer
 • Uleiuri emoliente
 • Mentol derivativ
 • Extract de piper roz
 • Vitamina E

Prin toate aceste substanțe, buzele noastre vor avea parte de cea mai atentă îngrijire și de un aspect plin de delicatețe, de eleganță și mult mai voluminoase.

Mod de utilizare

Acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, este un produs care are o dublă utilizare, și anume:

 • Pe de o parte, acest luciu de buze poate fi utilizat individual, pentru conferirea unui plus de strălucire buzelor noastre.
 • Putem utiliza acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, ca bază pentru un ruj, astfel încât acesta să capete o consistență cremoasă, chiar dacă vorbim despre un ruj mat, respectiv un volum mărit.

Feedback pozitiv 

 • Utilizând acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, buzele noastre vor fi ca sărutate de strălucire, fără a le conferi o anumită nuanță, ba, dimpotrivă, punându-le în valoare culoarea naturală.
 • Datorită formulei îmbogățite cu uleiuri emoliente și cu vitamina E, acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, va avea grijă ca gradul de hidratare a buzelor noastre să fie unul destul de ridicat.
 • Prin aplicarea acestui luciu de buze, Chanel Gloss Volume, microcirculația în zona buzelor va fi stimulată în mod eficient.
 • Aspectul pe care îl conferă buzelor noastre este cel asemănător cu strălucirea unei oglinzi.

Feedback negativ

 • Acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, este un produs ce se prezintă ca având un preț destul de piperat în raport cu cantitatea de produs oferită.
 • Ne va păstra în zona de anonimat prin utilizare, datorită faptului că este translucid.

În ce cantitate vom găsi acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume?

Acest luciu de buze vine într-un ambalaj discret și elegant în același timp, punându-ne la dispoziție o cantitate de doar 5,5 ml.

Cât trebuie să investesc într-un luciu de buze Chanel Gloss Volume?

Acest luciu de buze, Chanel Gloss Volume, poate fi achiziționat la prețul de 154 de lei.

 1. Luciu de buze Victorias Secret Extreme Lip Plumper

Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper

Acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, este un produs ce conferă un aspect natural machiajului nostru, datorită faptului că vine în două variante: o variantă de luciu de buze translucid, respectiv o variantă de gloss într-o nuanță nude. Acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, este un produs de cosmetizare a buzelor, conferind atât hidratare, dar mai cu seamă un aspect vizibil mărit al acestora.

Ingrediente

Care sunt ingredientele care stau la baza acestui luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper? Ei bine, din acest gloss sunt nelipsite uleiurile esențiale, extractul de mentol, extract de piper roz, combinate pentru a oferi aspectul mult dorit.

Mod de utilizare luciu de buze Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper

Acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, se utilizează în două moduri. Pe de o parte, poate fi folosit ca un simplu gloss, pentru a conferi o notă de strălucire buzelor noastre. Pentru un aspect cu și mai mult volum, putem apela la un creion pentru conturarea buzelor, în variantă albă, după care putem aplica luciul de buze în mod uniform. De cealaltă parte, acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, poate fi folosit ca bază pentru un alt ruj, având beneficiul de a conferi acestuia o textură cremoasă și de a oferi senzația de mărire fără a conferi strălucire.

Feedback pozitiv

Printre beneficiile pe care le aduce acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, trebuie să ținem cont de următoarele:

 • Este un luciu de buze foarte hidratant, fapt care va ajuta ca un ruj mat (în cazul în care folosim gloss-ul pe post de bază) să nu capete un aspect rigid, crăpat.
 • Prin utilizarea acestui luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, buzele noastre vor avea un aspect mărit.
 • Strălucirea pe care o oferă buzelor acest gloss oferit de Victoria’s Secret este una foarte discretă, fără a da senzația de oglindire.
 • Apelând la un luciu de buze Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, ne putem bucura de un produs de calitate, care să ne ofere rezultate satisfăcătoare, la un preț destul de redus, comparativ cu cele menționate anterior.
 • Acest gloss se încadrează în categoria produselor testate dermatologic.

Feedback negativ

 • Persoanele care au încercat acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, au declarat faptul că oferă o senzație de arsură care persistă și după îndepărtarea acestuia.
 • Acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, nu oferă un grad de rezistență pe buze foarte mare, astfel încât trebuie aplicat de mai multe ori pe parcursul unei zile întregi.

Gramaj

Acest luciu de buze, Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper, se găsește în varianta de 10,8 ml de produs, într-un ambalaj clasic de luciu de buze.

Preț

Putem intra în posesia unui luciu de buze Victoria’s Secret Extreme Lip Plumper prin intermediul Amazon România, de unde îl putem achiziționa la prețul de 5 dolari, fără costuri de transport incluse.

 1. Luciu de buze Max Factor Lipfinity Colour & Gloss

Max Factor Lipfinity Colour & Gloss

Acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, reunește în același ambalaj, după cum bine ne putem da seama și din denumirea acestuia, culoarea și strălucirea. Acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, este disponibil în șase variante de culori, potrivite atât pentru doamnele care se păstrează într-o zonă discretă, cât și pentru doamnele care vor să iasă din anonimat în orice moment al zilei.

Ingrediente

Care sunt ingredientele care stau la baza acestui luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss? Ei bine, în compoziția acestui gloss intră următoarele substanțe:

 • Izododecan
 • Dimeticon
 • Mica
 • Apă
 • Talc
 • Parabeni
 • Polibutenă
 • Petrolatum
 • Alcool oleic
 • Acetat de tocoferil
 • Parfum
 • Substanțe ce conferă diferitele nuanțe.

Mod de utilizare

Utilizarea acestui luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, se realizează în doi pași ce corespund celor două produse reunite într-un singur ambalaj. Astfel, primul pas este cel de aplicare a rujului, adică a părții care conține culoarea intensă din ambalaj, având grijă să distribuim în strat uniform și subțire produsul. Al doilea pas este cel de aplicare a strălucirii, prin distribuirea unui strat de luciu de buze pe întreaga suprafață a acestora, în mod uniform.

Feedback pozitiv

 • Datorită ambalajului, avem două produse într-unul singur: pe de o parte, ruj, pe de altă parte, luciu de buze, putând fi folosite împreună sau separat.
 • Acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, datorită faptului că se aplică în doi pași esențiali, va conferi buzelor noastre un aspect de un sidef foarte delicat, aidoma perlelor.
 • Un alt avantaj esențial pe care îl are acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, este cel al durabilității, astfel încât ne putem bucura de culoare și strălucire până la zece ore.
 • Ne putem bucura de acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, la un preț destul de accesibil.

Feedback negativ

 • Acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, este destinat doar persoanelor care au trecut de pragul de 18 ani.
 • Pe parcursul zilei aspectul de strălucire conferit de acest luciu de buze se poate diminua, motiv pentru care trebuie să reaplicăm această parte de gloss.

Gramaj

Fiind livrat într-un ambalaj elegant și ușor de purtat în geantă, acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, vine într-o cantitate de 6 ml de produs, adică 3 ml de ruj, respectiv 3 ml de luciu de buze propriu-zis.

Preț

Acest luciu de buze, Max Factor Lipfinity Colour & Gloss, poate fi achiziționat la prețul de doar 38,85 de lei.

 1. Luciu de buze LOreal Glam Shine

Acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, este un gloss ce poate fi purtat în 11 variante de nuanțe, de la cele mai deschise și discrete, la cele mai închise și mai îndrăznețe. Prin acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, ne putem bucura de o un luciu cu particule discrete de strălucire, care vor conferi întregului machiaj un aspect de glamour.

Ingrediente luciu de buze L’Oreal Glam Shine

Substanțele care fac parte din acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, sunt alese cu grijă de experții acestui brand, pentru ca noi să ne bucurăm de un produs de calitate.

 • Dimeticon
 • Izododecan
 • Dioxid de titaniu
 • Acid acrilic
 • Squalan
 • Polibutenă
 • Siliciu
 • Barosilicat de Sodiu
 • Barosilicat de Aluminiu
 • Parabeni
 • Mica
 • Parfum

Mod de utilizare luciu de buze L’Oreal Glam Shine

Aplicarea acestui luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, este una foarte rapidă și simplă. Astfel, cu ajutorul aplicatorului tip burețel, creat într-o formă specială pentru a conferi precizie, vom aplica o cantitate de luciu de buze pe care o întindem în mod uniform pe toată suprafața buzelor, pornind din centru, către marginile acestora.

Feedback pozitiv luciu de buze L’Oreal Glam Shine

Care sunt atuurile acestui luciu de buze, L’Oreal Glam Shine?

 • Prin aplicarea acestui luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, buzele noastre vor căpăta un aspect perlat, datorită particulelor fine de strălucire pe care le are în compoziția sa.
 • Acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, are o aromă foarte plăcută.
 • Folosind acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, buzele noastre se vor bucura de o hidratare intensă și de lungă durată.
 • Textura este una care te va face să adori acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, tocmai datorită faptului că este una foarte fină, ca de mătase.
 • Acest luciul de buze, L’Oreal Glam Shine, durează până la șase ore.
 • Este un produs testat din punct de vedere dermatologic.
 • Prețul acestui luciu de buze este unul destul de accesibil.

Feedback negativ luciu de buze L’Oreal Glam Shine

 • Persoanele care au încercat acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, au remarcat faptul că, din cauza ambalajului mult prea mic, se termină foarte repede.
 • Tot de la cliente am preluat mărturisirea conform căreia acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, are o textură lipicioasă, motiv pentru care nu îl recomandă.

Gramaj luciu de buze L’Oreal Glam Shine

Cantitatea oferită de ambalajul acestui luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, este de 6 ml.

Preț luciu de buze L’Oreal Glam Shine

Dacă alegem să achiziționăm acest luciu de buze, L’Oreal Glam Shine, vom plăti pentru acesta prețul de 25 de lei, fără costuri de transport incluse.

 1. Luciu de buze NYX Professional Makeup Slip

NYX Professional Makeup Slip

Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip Tease Full Color Lip Oil, este un produs profesional ce oferă o varietate de nuanțe îndrăznețe și mai puțin îndrăznețe, dar care se recomandă prin prisma texturii pigmentate și îmbogățite cu uleiuri naturale, rezultatul fiind unul foarte ușor de purtat. Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, este un gloss care are un finish ce dă senzația de mat satinat, motiv pentru care este perfect pentru a fi purtat în fiecare zi, conferind o notă de discreție look-ului nostru.

Ingrediente luciu de buze NYX Professional Makeup Slip

Substanțele care intră în compoziția acestui luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, sunt alese special pentru a putea conferi produsului calitate și culori minunate:

 • Izododecan
 • Pentaerythrityl Tetraisostearate
 • Dimeticon
 • Phenyl Trimethicone
 • Ulei din extract de măceșe
 • Ulei din extract de viță-de-vie
 • Ulei de jojoba
 • Ulei de migdale dulci
 • Ulei de avocado
 • Alcool

Mod de utilizare luciu de buze NYX Professional Makeup Slip

Aplicarea acestui luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, este relativ simplă. Putem contura buzele, cu un creion într-o nuanță foarte apropiată, dacă nu identică, după care vom aplica acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, într-un strat uniform pe toată suprafața buzelor, pornind din centru și continuând spre margini.

Feedback pozitiv luciu de buze NYX Professional Makeup Slip

 • Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, este un produs care se folosește foarte ușor.
 • Deși are în compoziția sa multe uleiuri, acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, nu dă senzația de lipici pe buze, ceea ce vrea să însemne faptul că nu este vizibilă compoziția pe bază de uleiuri la nivelul purtării.
 • Rezistența acestui luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, se ridică la nivelul întregii zile, fără a fi nevoie să mai adăugați produs pe parcurs.
 • Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, are o textură foarte ușoară, motiv pentru care nici nu veți simți că purtați un gloss.
 • Datorită conținutului de uleiuri naturale, acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, acționează și ca hidratant la nivelul acestora, lăsând această senzație de catifelare a buzelor și după îndepărtarea gloss-ului.
 • Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, este responsabil și cu conferirea volumului buzelor.
 • În cazul acestui luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, vorbim de un raport preț-calitate destul de bun.
 • Are un aplicator tip burețel, subțire, care conferă precizie în aplicare.

Feedback negativ luciu de buze NYX Professional Makeup Slip

 • Clientele care au comandat din mediul online acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, au mărturisit faptul că nuanțele diferă destul de mult în realitate, față de pozele informative de pe site-uri.
 • Trebuie aplicat în mai multe straturi, pentru o culoare mai intensă.
 • Cantitatea de produs oferită este mică.

Gramaj

Acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, vine într-un ambalaj discret, elegant, oferind însă doar 4 ml de produs.

Ce preț are acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip?

Putem achiziționa acest luciu de buze, NYX Professional Makeup Slip, la prețul avantajos de 32,92 de lei.

 1. Luciu de buze Giordani Gold Youth Full

Giordani Gold Youth Full

Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, este un produs cu o formulă îmbogățită cu acid hialuronic, oferit de brandul specializat pe mai multe domenii, Oriflame. Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, se recomandă prin prisma texturii sale fine, care este ușor de purtat, fără a lăsa senzație lipicioasă pe buze. Totodată, acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, are avantajul de a hidrata foarte bine buzele, venind, în același timp, în diferite culori discrete, cu subtonuri roz sau nude.

Care sunt ingredientele care stau la baza luciului de buze Gordani Gold Youth Full?

Formula luciului de buze Giordani Gold Youth Full este una îmbunătățită cu o serie de substanțe, printre care:

 • Octildodecanol
 • Ulei de ricin hidrogenat
 • Poliizobutenă hidrogenată
 • Etilenă
 • Microsfere de acid hialuronic
 • Mica
 • Parfum
 • BHT
 • Sodiu hialuronat
 • Glicol
 • Parabeni
 • Alcool

Mod de utilizare luciu de buze Giordani Gold Youth Full

Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, este un produs care se utilizează foarte ușor, aplicând o cantitate mică din conținutul său și distribuind uniform din centru către marginile buzelor. Pentru o și mai mare precizie, precum și pentru senzația de volum, putem apela la un creion de buze într-o nuanță fie foarte apropiată, fie identică cu aceea a luciului de buze Giordani Gold Youth Full, conturând cu atenție buzele.

Feedback pozitiv luciu de buze Giordani Gold Youth Full

 • Datorită microsferelor de acid hialuronic pe care le are în compoziție, acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, va conferi hidratare în profunzime, asemenea unui tratament în acest sens.
 • Prin aplicarea unui luciu de buze Giordani Gold Youth Full, buzele noastre vor căpăta un aspect neted.
 • Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, vine într-o variantă de patru nuanțe, care se apropie mai mult de un machiaj natural.
 • Textura acestui luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, este una creată special pentru a nu conferi senzația lipicioasă și nu are o sclipire ca de oglindă, ci mai degrabă un efect natural, cu un sidef elegant.
 • Aplicatorul tip burețel al acestui luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, face aplicarea precisă.

Feedback negativ luciu de buze Giordani Gold Youth Full

 • Vine într-o variantă cu o cantitate destul de mică de produs.
 • Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, este potrivit mai mult pentru machiaje naturale, de zi, datorită nuanțelor sale.
 • Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, este un produs ce se găsește la un preț foarte piperat, în comparație cu cantitatea de produs oferită.
 • Acest luciu de buze, Giordani Gold Youth Full, se află în varianta de ediție limitată.

Gramaj luciu de buze Giordani Gold Youth Full

Cantitatea de produs primită în ambalajul elegant, cu sticluță transparentă și capac auriu, este de doar 3,5 ml.

Care este prețul unui luciu de buze Giordani Gold Youth Full?

Prețul este de 220 de lei.

 1. Luciu de buze Maybelline SuperStay

Acest luciu de buze, Maybelline SuperStay, este o formulă de gloss cu o rezistență destul de ridicată, ajungând până la 24 de ore. Acest luciu de buze, Maybelline SuperStay, este disponibil în 24 de variante de culori, astfel încât buzele noastre vor căpăta fie doar strălucire și o culoare naturală, prin prisma nuanțelor de nude, fie un aspect ceva mai intens, prin prisma culorilor mai închise.

Ingrediente luciu de buze Maybelline SuperStay

Substanțele care stau la baza acestui luciu de buze, Maybelline SuperStay, sunt alese cu grijă de specialiștii acestui brand, astfel încât rezultatul să fie satisfăcător:

 • Isododecane
 • Trimethylsiloxysilicate
 • Nylon
 • Disteardimonium hectorite
 • Lauroyl lysine
 • Siliciu
 • Barosilicat de Aluminiu
 • Hidroxid de Aluminiu
 • Parfum
 • Parafină lichidă
 • Acrylates copolymer
 • Tin oxide
 • Trisiloxan
 • Ceară albă
 • Tocopheryl acetate
 • Mica

Mod de utilizare luciu de buze Maybelline SuperStay

Aplicarea acestui luciu de buze Maybelline SuperStay se realizează în doi pași simpli, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor dumneavoastră:

 1. În primul rând, vom aplica o cantitate redusă de luciu de buze Maybelline SuperStay.
 2. Acest luciu de buze are în componența sa și un balsam, acesta trebuind a fi aplicat după două minute de la aplicarea culorii. Acest balsam are rol de a fixa strălucirea.

Balsamul se poate aplica ori de cât ori luciul buzelor dispare. Datorită burețelului creat în variantă oblică, luciul de buze Maybelline SuperStay se aplică foarte facil.

Pentru a îndepărta luciul de buze Maybelline SuperStay, vom avea nevoie de un demachiant pe bază de ulei, pentru a putea fi curățat în profunzime.

Feedback pozitiv luciu de buze Maybelline SuperStay

Care sunt atuurile acestui luciu de buze, Maybelline SuperStay?

 • Cel mai important lucru în cazul acestui luciu de buze, Maybelline SuperStay, este durabilitatea de până la 24 de ore, lucru încântător pentru fiecare doamnă și domnișoară.
 • Prin aplicarea acestui luciu de buze, Maybelline SuperStay, buzele noastre vor avea parte de hidratare pe durata întregii zile, mai ales dacă plusăm din când în când cu balsamul aferent acestuia.
 • Textura luciului de buze Maybelline SuperStay este una foarte fină, motiv pentru care este foarte ușor de purtat.
 • Datorită pigmenților de culoare, luciul de buze Maybelline SuperStay va conferi buzelor noastre o nuanță intensă, care rezistă.
 • Raportul preț-calitate este unul excepțional.
 • Culorile pe care le pune la dispoziție acest luciu de buze, Maybelline SuperStay, sunt foarte variate, potrivite atât pentru femeile care vor să rămână într-o zonă discretă, cât și pentru femeile care doresc un plus de intensitate în viața lor.

Feedback negativ luciu de buze Maybelline SuperStay

 • Culoarea intensă rezistă pe tot parcursul zilei însă balsamul, cel care conferă luciul propriu-zis buzelor noastre, trebuie aplicat ori de câte ori începe să piardă din strălucire.

Gramaj

Acest luciu de buze, Maybelline SuperStay, se găsește într-o variantă de 9 ml, însemnând faptul că avem 4,5 ml de culoare, respectiv 4,5 ml de balsam.

Preț

Luciu de buze Maybelline SuperStay se găsește la prețul de 38 de lei.

 1. Luciu de buze Avon Ultra Glazewear

Avon Ultra Glazewear

Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este un produs îmbogățit cu particule strălucitoare intense, care vor conferi look-ului nostru o notă de strălucire ca de diamant. Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este disponibil în 23 de nuanțe, de la cel translucid, la cel nude, de la cel roz la cel foarte intens, astfel încât aveți posibilitatea să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai mult gusturilor dumneavoastră.

Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este un produs care oferă atât hidratare, cât și volum buzelor dumneavoastră, la un preț destul de mic.

Ingrediente luciu de buze Avon Ultra Glazewear

Substanțele care stau la baza acestui luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, sunt alese cu grijă, pentru a conferi hidratare, volum și o strălucire intensă. Acestea sunt următoarele:

 • Polibutină
 • Diisopropyl Dimer Dilinoleate
 • Polisobutină hidrogenată
 • Petrolatum
 • Lanolin
 • Microcristale Wax
 • Barosilicat de sodiu
 • Acrilați copolimer
 • Etilenă
 • Barium sulfat
 • Silica
 • Caprilic glicol
 • Ozocherită
 • Ceară euphorbia
 • Parfum
 • Zaharină

Mod de utilizare luciu de buze Avon Ultra Glazewear

Utilizarea acestui luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este foarte ușoară. Astfel, cu ajutorul aplicatorului aferent, sub forma unui burețel de dimensiuni reduse pentru a conferi o mai mare precizie, vom aplica un strat uniform de luciu de buze Avon Ultra Glazewear, în nuanța aleasă. Distribuirea se realizează pornind din centrul buzelor, către marginile acestora. Pentru un plus de volum, putem apela la un creion alb cu care să ne conturăm precis buzele, după care putem aplica luciul de buze Avon Ultra Glazewear.

Feedback pozitiv luciu de buze Avon Ultra Glazewear

Care sunt beneficiile aduse de acest luciu de buze oferit de Avon?

 • Strălucirea buzelor, prin utilizarea acestui luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este una ca de diamant.
 • Senzația pe care o lasă buzelor noastre acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, nu este una lipicioasă, fiind ușor de purtat din acest motiv.
 • Utilizând acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, buzele noastre vor fi hidratate, având această senzație chiar și după ce îndepărtăm produsul prin demachiere.
 • Are o aromă foarte plăcută, diferind în funcție de nuanța de luciu de buze Avon Ultra Glazewear.
 • Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, este un produs foarte accesibil în privința prețului.

Feedback negativ luciu de buze Avon Ultra Glazewear

 • Produsul nu conține protecție împotriva razelor ultraviolete.
 • Ambalajul are un aspect foarte ieftin.
 • Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, nu are o rezistență foarte mare pe buze, motiv pentru care trebuie să retușăm de câteva ori pe zi.
 • La anumite persoane s-a constatat o senzație de arsură odată cu aplicarea acestui luciu de buze, Avon Ultra Glazewear.

Gramaj luciu de buze Avon Ultra Glazewear

Acest luciu de buze, Avon Ultra Glazewear, se găsește în două variante, și anume, într-o variantă cu 6 ml de produs, și o altă variantă mini, cu 3,8 ml de produs.

Care este prețul unui luciu de buze Avon Ultra Glazewear?

Pentru varianta de 6 ml de produs, pe Amazon.com trebuie să plătim 8,95 dolari, fără a fi incluse în acest preț costurile de transport. Pentru varianta mini, de 3,8 ml de produs, trebuie să plătim 1,99 dolari pe același site.

 1. Luciu de buze Miss Sporty

Luciu de buze Miss Sporty

Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este un produs foarte ieftin, în comparație cu alte produse de pe piață, dar care oferă beneficii asemănătoare cu gloss-urile create de marile branduri. Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, se recomandă prin prisma culorilor intense, care se adaptează în funcție de culoarea naturală a buzelor dumneavoastră.

Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este un produs ce nu ar trebui să treacă neobservat de dumneavoastră, mai ales datorită texturii sale foarte fine.

Ingrediente luciu de buze Miss Sporty Hollywood

Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este un produs care are la bază câteva ingrediente esențiale pentru rezultatul pe care îl oferă. Vorbim, în primul rând, de extractul de perle, acesta având rolul de a conferi un aspect sidefat discret buzelor noastre. De asemenea, formula este îmbunătățită cu agenți hidratanți, care joacă un rol deosebit de important. Totodată, particulele de pigmenți strălucitori au grijă să ofere culoare și strălucire intensă.

Mod de utilizare luciu de buze Miss Sporty Hollywood

Acest luciu de buze Miss Sporty Hollywood se utilizează foarte simplu, aplicând, cu ajutorul burețelului aferent, un strat relativ redus din gloss. Acesta se va întinde uniform, din centrul buzei superioare, către margini.

Feedback pozitiv luciu de buze Miss Sporty Hollywood

 • Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, are avantajul de a se adapta în funcție de nuanța naturală a buzelor noastre.
 • Prin utilizarea acestui luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, avem avantajul de a ne menține buzele hidratate pe tot parcursul zilei.
 • Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este un produs care are o textură foarte fină, fiind din acest motiv foarte ușor de purtat și de aplicat, deopotrivă.
 • Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este un produs ce se încadrează în categoria celor ieftine, fiind foarte accesibil.

Feedback negativ luciu de buze Miss Sporty Hollywood

 • Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, nu este foarte rezistent, motiv pentru care trebuie să reaplicăm de câte ori este nevoie, pe parcursul zilei.
 • Acest luciu de buze, Miss Sporty Hollywood, este potrivit pentru un machiaj discret de zi.

Gramaj

Luciul de buze Miss Sporty Hollywood vine într-un ambalaj transparent, cu un capac argintiu, precum și cu accente în aceeași nuanță pe ambalajul transparent, având un gramaj de 8,5 ml.

Preț

Spuneam faptul că luciul de buze Miss Sporty Hollywood face parte din categoria celor ieftine, poate fi achiziționat la prețul de doar 12 lei.

Sperăm că acest TOP 10 pentru luciu de buze vă va fi de mare ajutor atunci când veți dori să achiziționați un luciu de buze care sa fie exact așa cum vă doriți. Fie că ne alegeți un produs ceva mai scump, fie că vă rezumați la unul accesibil ca preț, un luciu de buze de calitate nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a oricărei femei, datorită faptului că va oferi în mod constant un accent glam și sofisticat machiajului său, chiar dacă acesta este unul minimalist…

Spor la cumpărături, dragile noastre!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed