Parfum Armani Acqua di Gioia Essenza

Share

“Acqua di Gioia Essenza”, de Giorgio Armani este un parfum floral, acvatic, destinat cu precadere, femeilor si a fost lansat in anul 2011. Notele de top ale acestui parfum sunt lamaia, piperul roz si menta. Cea de mijloc este iasomia, in timp ce la baza gasim zaharul, casmirul si cedrul.

Armani Acqua di Gioia Essenza

Pro

Multe dintre femeile ce folosesc “Acqua di Gioia Essenza” au afirmat ca este un parfum atat pentru zilele de primavara, cat si pentru cele de toamna ploioase, sau cele de vara toride. Este perfect pentru aromaterapie datorita plantelor ce se gasesc in compozitie si este exact ce avem nevoie pentru o zi mai mult decat agitata si incordata la job.

“Acqua di Gio Essenza” face parte din categoria parfumurilor “curate” si datorita acestul lucru, este perfect pentru birou. Nu incarca, este inofensiv intr-o incapere plina cu oameni si totodata iasomia il va face remarcat din alte zeci de arome existente.
Este revigorant, delicat si totodata feminin. Tenta de iasomie si de menta, este cea care se pastreaza impregnata pana la 5 ore, pe imbracaminte cat si pe piele.

Contra

Avand in vedere ca in compozitie se regaseste si piperul roz, unele dintre femei l-ar putea considera putin cam iute, facandu-l putin innecacios daca se exagereaza in folosirea lui. De asemenea, mai sunt si alte ingrediente ce l-ar putea face nepermis in randul consumatorilor si din cauza acestui lucru, de recomandat este testarea acestuia cu 24 h inaintea achizitionarii, intr-un magazin specializat pentru a vedea daca ne este sau nu potrivit si compatibil pielii noastre.

Gramaj si pret

“Acqua di Gioia Essenza”, din gama Armani, se gaseste si la noi in tara, de la putin timp dupa debut, sub diferite forme si preturi. Gramajul existent este de 50 ml la 223 Ron si 100 ml la 302 Ron, preturile fiind informative si nici o alta forma de mijloc nu este existenta momentan.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news