Parfum Armani Code Woman

Share

Armani Code Woman”, a fost adus in atentia femeilor in primavara anului 2006. Parfumul se bazeaza pe o armonie intre floarea de portocal, notele picante si proaspete de ghimbir si lemnul de santal. Este ca si o deschidere luminoasa ce surprinde esenta a doua portocale total diferite si anume- portocala amara din Africa si cea dulce din Italia. In inima compozitie se regaseste floarea de portocal, tunisiana, de o fantezie florala de exceptie, ce se impreuneaza cu iasomia Sambac.

Parfum Armani Code Woman

Acestea fac un traseu senzual ce aduc in fata, nimic altceva decat dulceata si mireasma parfumului, iar in completare, se regaseste si vanilia si mierea.

Pro

Miroase foarte diferit pe hartie, pe imbracaminte cat si pe piele. Pe piele, iese in evidenta mireasma florii de portocal, a iasomiei si a mierii si il face mai mult decat o incantare a simturilor. Este un parfum clasic si este foarte usor de purtat, fiind potrivit oricarei tinute sau eveniment la care urmeaza sa fiti prezenta.
Este un parfum mai puternic, asa ca doua pulverizari sunt mai mult decat suficiente pentru a iesi din anonimat. Se impregneaza si se mentine pe piele, dandu-i o tenta deosebita, florala, de pana la 5 h.

Contra

Poate fi considerat putin cam tare de unele femei si putin cam masculin. “Armani Code Woman”, poate cauza unele dureri de cap sau altfel de reactii mai usoare la nivelul pielii din cauza florilor, mierii sau a vaniliei, cu toate ca citricele mai taie din acea savoare puternica a celor mai sus mentionate. Daca se exagereaza, veti avea o senzatie de intoxicare si de coplesire si din acest motiv este foarte bine daca l-ati testa inainte de achizitonare deoarece nu toate tipurile de piele sau organsmul insasi, raspunde bine la parfumul “Armani Code Woman”.

Gramaj si pret

In Romania, desi a aparut mult mai tarziu, dupa lansarea la nivel mondial, se gaseste in sticlute de 30 ml, 50 ml si 75 ml. Preturile fiind cuprinse intre 163 si 281 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news