Parfum Armani Emporio Diamonds

Share

“Emporio Diamonds” de la Armani a fost creat de Thierry Wasser si parfumul a fost supranumit a fi unul “gurmand floral”. Notele sale de varf sunt redate de litchi si zmeura, cele de mijloc sunt frezia si lacramioara, pentru ca la baza sa avem vetiver, lemn de cedru, paciuli si vanilie. Echipa de specialisti, de la Emporio Armani afirma ca:” Da, folosim trandafirul, dar intr-un mod foarte gurmand, ca si cum ar fi o floare ce poate fi mancata.”

Parfum Armani Emporio Diamonds

Pro

Inca de la lansarea pe piata, in 2007, “Emporio Diamonds”, a devenit unul dintre cele mai cautate si preferate parfumuri, de catre femei.

Emana un miros curat, clasic, floral intr-un mod “stralucitor”, dar totusi nu exagerat. Este perfect pentru orice varsta, deoarece este usor pentru domnisoare si adolescente dar si destul de sexi pentru doamnele mai mature. Cel mai bine poate fi purtat cu o rochie formala, cu un lantisor delicat, cu cristale, la gat, iar in mana un pahar cu sampanie scumpa; toti ochii atintiti asupra doamnei/ domnisoarei.

Contra

Sticla nu contine capac si din aceasta cauza nu este de recomandat sa calatoriti cu parfumul in geanta. Avand in vedere ca “Emporio Diamonds” are in componenta ingrediente florale, este posibil sa dezvoltati unele mici reactii adverse, insa, putine, sunt femeile care s-au plans vreodata de efectele acestuia.

Daca nu sunteti pe deplin convinsa, puteti face un test inainte de achizionare, cu 24-48 h pentru a vedea daca se potriveste texturii si pH-ului dumneavoastra.

Gramaj si pret

Si in Romania, a devenit destul de popular, in ultimul timp si s-a mentinut pe piata, ani la randul si din aceasta cauza, comerciantii vin cu oferte din ce in ce mai tentante, astfel: pentru o sticluta cu “Emporio Diamonds” de la Armani, de 30 ml, vom scoate din buzunar, 159 lei, in timp ce pentru una de 100 ml, pretul ajunge pana la 279 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news