Parfum Armani Prive Cuir Amethyste

Share

“Prive Cuir Amethyste” este un parfum puternic, care o data aflat in contact cu pielea, se intensifica si a aderat la “Prive Haute Couture Fragrance Collection”, in 2005 pe a cincea pozitie. Cei ce l-au creat afirma: “O compozitie fascinanta care ne conduce catre o experienta unica in viata: o calatorie pentru simturi, intre mirosul linistitor al pielii si originile indepartate ale altor materiale, intre cunoscut si necunoscut.”

Parfum Armani Prive Cuir Amethyste

Compozitia sa calda, bogata si totodata puternica, include notele nobile de mesteacan (care dau si acea nuanta pronuntata de piele), paciuli si o puternica savoare de violete. O data ce este deschisa sticluta, se observa bergamotul, coriandrul si trandafirul. Baza este alcatuita din vanilie Bourbon si tamaie.

Pro

Toate doamnele si domnisoarele ce au achizitionat acest parfum s-au declarat mai mult decat satisfacute de mirosul de violete combinat cu cel de piele, deoarece au dat un rezultat deosebit. Este o combinatie unica, pe care probabil ati mai resimtit-o la Tom Ford- Black Violet, dar in mod clar acestea se aseamana doar in cazul violetelor ce le sunt in alcatuire. “Prive Cuir Amethyste” debordeaza eleganta, noblete si rafinament si din aceasta cauza poate fi purtat cu usurinta la o tinuta de seara, la un eveniment deosebit.

Contra

Este un parfum puternic, iar impactul pielii in combinatie cu aromele de violete, poate fi usor innecacios sau de nesuportat pentru unele doamne. Este scump, chiar si cele ce nu sunt chiar originale, deoarece in ultimii ani au aparut numeroase plangeri in legatura cu persistenta acestuia pe piele dar si pe haine. Nu se cunosc probleme privitoare la posibile reactii alergice cauzate.

Gramaj si pret

Chiar daca, “Prive Cuir Amethyste”, din gama Armani, este un parfum scump, si-a facut simtita prezenta si in Romania, in numeroase magazine si site-uri de specialitate. In momentul de fata se gaseste doar in varianta de 100 ml la pretul de 709 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news