HomeAm Testat Parfum Armani Prive Rose Alexandrie

Parfum Armani Prive Rose Alexandrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Parfum-Armani-Prive-Rose-Alexandrie.jpg

Parfumul “Prive Rose Alexandrie” a fost creat in anul 2008, sub brand-ul Armani, pentru ca mai apoi sa fie introdus in colectia “Armani Prive”.

Componentele ce au fost utilizate pentru acest parfum sunt dintre cele mai rare si unice, iar sticluta, bineinteles urmeaza aceste forme prin simplitate, tipice fiind pentru colectia “Prive”, deoarece simplitatea reprezinta eleganta, clasic si lux.

“Prive Rose Alexandrie”, de la Armani, este compus din bergamota, mandarina, neroli, trandafir si mimoza galbena. Nota centrala a acestei compozitii este romanticul trandafir, ce este descris si in numele parfumului.

Pro

Doamnele ce au achizionat acest parfum recunosc ca le calmeaza, le linistesc si-l folosesc cu precadere, inainte de a se baga in pat deoarece le introduce intr-o atmosfera relaxanta datorita mirosului de trandafir. Este un parfum special, ce are puterea de a binedispune si de a elibera mintea, inca de la prima pulverizare. De recomandat este persoanelor adepte gusturilor mai dulci sau mai florale, in materie de parfumuri dar si de vestimentatie, deoarece nu se potriveste oricarei tinute sau oricarui eveniment.

Contra

Longevitatea si durabilitatea parfumului “Prive Rose Alexandrie”, este clar pusa sub semnul intrebarii. Este intens, insa, nu se pastreaza chiar atat de mult pe piele, chiar daca este original si de multe ori mult prea scump. Unele doamne s-au plans chiar de un miros putin cam picant, insa nu trebuie sa va ganditi la ceva exagerat, decat putin, cat sa piste nasul, la prima deschidere. Aveti grija si la efectele adverse ale acestuia, asa ca recomandam un test direct pe piele, inainte de achizionare.

Gramaj si pret

“Armani Prive Rose Alexandrie” a mai fost asemanat, inca de la lansare, cu un mic medalion din cristale pretioase, asa ca in mod clar nu va fi accesibil oricui, deci lucru se aplica si la noi in tara.

Se gaseste doar in sticlute de 100 ml, la pretul de 519 lei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed