Parfum Clive Christian – Imperial Majesty

Share

“Clive Christian-Imperial Majesty” a fost declarat ca ar face parte din topul celor mai scumpe parfumuri din lume, fiind un parfum unic si putin sunt cei ce se declara fericitii posesori. Este alcatuit dintr-un amestec incredibil de cardamom, garoafa, lamaie, bergamot si benzoin, dar pretul este dat mai mult de sticla ce este incrustata in diamante pretioase.

Parfum Clive Christian - Imperial Majesty

Sticluta vine cu un diamant alb stralucitor, incorporat, care singur ajunge la o valoare mai mult decat impresionanta. Datorita pretului, mai mult decat exorbitant, s-au lansat pentru prima data, pe piata doar 20 sticle “Clive Christian- Imperial Majesty”, dintre care 10 sunt destinate barbatilor si 10 doamnelor.

Pro

Intradevar este un parfum deosebit, doar daca sunteti o persoana cu dare de mana si dispuneti de atat de multi bani. Insa, pentru a purta acest parfum trebuie sa detineti o adevarata vestimentatie, veritabila si care sa merite efortul achizitionarii. “Clive Christian- Imperial Majesty” este un parfum pentru doamnele increzatoare, fiind un parfum puternic ce poate fi folosit si pe timp de zi daca sunteti o doamna ce adopta zilnic, o tinuta sobra si eleganta.

Contra

In mod clar, nu se merita, dupa cum ar spune majoritatea doamnelor, doar daca va doriti cu disperare o asemenea sticluta si adorati originalitatea si unicitatea. Insa, in ceea ce priveste strict continutul, nu este cu nimic mai deosebit fata de altele ce au aproximativ aceleasi ingrediente in compozitia lor. Nu sunt declarate reactii alergice si in mod clar nu aveti cum sa il testati inaintea achizitionarii, asa ca va trebui sa mergeti indemnata de instinct, mai ales daca sunteti si in cautarea unui cristal, diamant valoros dar a unui parfum mediocru.

Gramaj si pret

Dupa cum am facut referire mai sus la unicitate, originalitate, cu greu v-ati fi imaginat ca s-ar putea gasi si la noi in tara. Ei bine, se intampla, acesta se afla si in Romania, pentru muritorii de rand, la pretul de 3.679 RON


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news