Parfum Clive Christian no.1

Share

Nu a fost crutat nici un fond cand a venit vorba de crearea acestui parfum, deoarece “no.1” reprezinta ultra lux in gama de parfumuri britanice. “Clive Christian no.1” utilizeaza cele mai rare si mai pretioase ingrediente in realizarea sa, vorbind atat de parfum cat si de sticluta ce este decorata cu un diamant alb, taiat, ce-l face pe acesta numarul 1 cand vorbim strict de lux.

Parfum Clive Christian no.1

In colaborare cu Baccarat, cel mai prestigios nume cand pomenim de cristale, celebrul designer englez ofera un numar 1, al unei editii limitate: o sticla de cristal unica si originala, imbogatita cu un medalion de aur de 18k si deasemeni un diamant de 5k. Este atat de minunat incat a primit in anul 2006 premiul UK FIFi pentru cel mai special ambalaj.

Pro

Am vorbit, da, despre sticluta si ambalaj, insa mirosul? Are in componenta lime, mandarina, nucsoara, grepfruit, ardei iute. La mijloc se gaseste liliacul de vale si cel mov, iasomia, trandafirul si violete, in timp ce la baza avem lemn de cedru, de santal, vanilie, chihlimbar si mosc. Imaginati-va toate acestea, la un loc. Este un spectacol ce impresioneaza prin tarie si incredere. Femeile ce il detin se declara mai mult decat multumite si ii raman “credincioase” sezoane la randul.

Contra

Nu este un parfum pentru toata lumea deoarece “Clive Christian no.1”, este dedicat persoanelor potente financiar si mai ales femeilor ce adora tentele tari si usor ascutite, usor picante. Asteptarile sunt foarte mari avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe mirosuri din lume, insa, pare pentru multe persoane usor banal si mult prea simplu, chiar plictisitor deoarece nu vine cu absolut nimic nou si are exact ingredientele ce le-am putea gasi cu usurinta si la un parfum cu mult mai ieftin.

Gramaj si pret

Avand in vedere ca este cel mai scump parfum din lume, in Romania nu se gaseste nici o varianta. Pretul unei asemenea sticlute magice ajungand la 215.000$, conform unui site de specializare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news