Parfum Shalini Parfums

Share

Un buchet cu flori albe- tuberoza, neroli si tiare- acest pretios parfum evoca o senzualitate mai mult decat ametitoare. Mirosul rar si pur de flori neroli deasupra unei inimi de tuberoza si tiare in timp ce profundul si misteriosul lemn de santal si mosc, isi fac simtita prezenta. Editia limitata “Shalini” este prezentata in cadrul “Le Coquillage”, intr-o sticla de cristal, Lalique.

Parfum Shalini Parfums

Designul acesteia, aminteste de o aripa de fluture, ecouri pretioase ce se regasesc in acest parfum. “Shalini” a fost creat de parfumierul Maurice Roucel.
Parfumul face parte din clasica categorie florala pentru femei.

Pro
Este un parfum perfect pentru anotimpul calduros, datorita florilor, dar si pentru cel racoros deoarele florile de neroli, vin si ajuta in rememorarea brizei si a mirosului de vara. “Shalini” emana curatenie, delicatete chiar de cand este deschisa sticluta si faptul ca ii lipsesc elementele ce l-ar fi facut tare, puternic, nu poate fi nimic altceva decat un mare plus, aducandu-l in topul celor mai cautate si apreciate parfumuri in randul femeilor ce prefera categoria florala, fructata.

Persistenta pe piele este un alt atuu, deoarece va puteti bucura, de o singura picatura aplicata, pana la 7-8 h.

Contra
In primul rand vom mentiona pretul usor exagerat, in concordanta cu gramajul, deoarece in mod clar, putine sunt cele ce vor putea sa-l achizitioneze. Unele dintre fericitele posesoare au venit cu plangeri in ceea ce priveste efectul pe care-l are acesta la prima pulverizare. Este uleios iar mirosul nu este cu nimic mai diferit decat orice altul din aceasta categorie, chiar daca o data cu trecerea orelor, mirosul devine din ce in ce mai placut.
Nu se cunosc reactii adverse, insa de mentionat este sa aveti grija la dozare deoarece va poate surprinde prin cat de concentrat poate fi.

Gramaj si pret
Avand in vedere ca este un parfum destul de scump, la noi in tara, procurarea lui poate fi o adevarata aventura. Il gasim pe site-urile de specialitate din strainatate la pretul aproximativ de 409$ pentru 50 ml., fiind pe locul 8 a celor mai scumpe parfumuri din lume.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news