Cele mai bune parfumuri bărbătești: Top 7

Share

Cele mai bune parfumuri bărbătești din toate timpurile, care vă vor scoate din anonimat. Vă prezentăm top 7 cele mai bune parfumuri bărbătești.

Cele mai bune parfumuri bărbătești

În ultimul timp parfumurile băbătești au reprezentat un accesoriu important pentru definirea acestora. Cele mai bune parfumuri bărbătești pot atrage atenția celor din jur și pot influența modul în care purtătorul se gândește la el însuși.

Un parfum potrivit poate crește încrederea unui bărbat și îi poate aduce noroc pe toate planurile, fie că vorbim aici de carieră, viața amoroasă sau viața socială.

Găsirea celui mai bun parfum pentru bărbați, pe de altă parte, are o altă perspectivă. Uneori este greu pentru bărbați să găsească un parfum cu ajutorul căruia nu numai că își pot dezvolta în mod natural simțul stilului, dar care să le sublinieze masculinitatea și îi să îi facă să se simtă importanți.

Alegerea celui mai bun parfum pentru bărbați este un proces care ar trebui luat în serios, dar nu trebuie să fie unul prea complicat. În timp ce terminologia folosită pentru a descrie diferite parfumuri poate fi confuză, ceea ce ar trebui să ia în considerare un bărbat înainte de a cumpăra orice parfum reprezintă combinațiile de mirosuri pe care le oferă. Alegerile pot fi grele atunci când vine vorba de un parfum, așa că vă ofer o listă cu cele mai bune parfumuri bărbătești. Le puteți încerca și astfel vedeți care vi se potrivește.

MONTBLANC Legend Eau de Toilette

MONTBLANC Legend este unul dintre cele mai bune parfumuri bărbătești. Este un parfum făcut pentru un bărbat modern, încrezător în sine, care dorește să fie îmbrăcat în mirosuri ce sunt în contrast direct unul cu celălalt, dar care reușesc cumva să se completeze reciproc.

Stratul superior al acestui parfum este un amestec de lavandă, lămâie și bergamot, subliniat cu note de ananas. Notele sale de mijloc stau în contrast cu acest strat superior cu mirosuri cum ar fi fructele uscate și trandafirul. Este un parfum care continuă să impresioneze cu cât este purtat mai mult timp.

MONTBLANC Legend Eau de Toilette

Paco Rabanne 1 Million EDT Spray

Paco Rabanne 1-Million este un parfum care a făcut valuri în industria parfumurilor pentru bărbați. A fost inițial introdus în lume parfumurilor în 2008 și a fost reformulat în 2015, pentru a fi mai seducător, mai energic și mai ușor.

Aroma de fructe de pădure, de trandafiri și de ienupăr este una care menține parfumul în categoria mirosurilor tradiționale. Acest parfum crește cu siguranță încrederea unui bărbat atunci când îl poartă și poate fi considerat cu încredere unul dintre cele mai bune parfumuri bărbătești. Această încredere durează toată ziua, fapt ce este destul de apropiat de durata de rezistență a acestui parfum ușor aromat.

Paco Rabanne 1 Million EDT Spray

Cool Water By Davidoff For Men

Deși în prezent există numeroase parfumuri acvatice pe piață, puține dintre acestea pot afirma că mirosul lor este ca oceanul. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă în acest caz. Parfumul are note acvatice care îi fac pe purtători să se simtă ca și cum ar fi pe barca lor, navigând. Notele sale de top includ apă de mare, note de verdeață proaspătă, coriandru și, credeți sau nu, lavandă. Se combină perfect cu notele rozmarinului din această colonie. În cele din urmă, se estompează în note de bază care includ atât mirosuri precum mosc, chihlimbar, stejar, precum și tutun. Longevitatea acestui parfum este însă prea scurtă.

Cool Water By Davidoff For Men

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme EDT

A apărut pentru prima dată în primăvara anului 2009. Acest puternic și întunecat Eau de Toilette are un profil de parfum care este atât exotic, cât și masculin, picant și elegant. E puternic și dulce. Notele de mijloc care sunt o combinație de bergamot și lavandă.

Este uscat și miroase ca un amestec de diferite păduri, lavandă cu tonuri de pământ. Este un miros foarte masculin, destinat unui bărbat clasic. Acesta prezintă un vibe care merge foarte bine cu vremea mai rece de toamnă și iarnă.

Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme EDT

Acqua Di Gio By Giorgio Armani

Deși acest parfum este un parfum de vară bun, simțim că este suficient de complex pentru a fi purtat pe tot parcursul anului. Notele sale înalte ies din „porți” puternice și dure, invigorând simțurile. Aceste note de top de citrice includ bergamot, portocală, lămâie și doar un strop de iasomie.

Acest parfum este încadrat în top cele mai bune parfumuri bărbătești. Are în compoziția sa nucșoară, coriandru, frezii, piersici, trandafir, iasomie și rozmarin. Apoi se scufundă în notele sale de bază de cedru, chihlimbar, patchouli și stejar-mușchi, ce îi oferă un miros frumos și masculin.

Acqua Di Gio By Giorgio Armani

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette se regăsește și el în acest top cele mai bune parfumuri bărbătești. Parfumul de la Dolce & Gabbana a fost creat inițial în 2006 și reformulat ulterior în 2017. Acest parfum are o aromă orientală care trece cu atenție linia dintre a fi un miros masculin și un miros floral feminin. Este atât de încantător și senzual, în același timp, și începe cu note minunate de bergamot, note de piersic alb și note de portocal mandarin.

Pe măsură ce aceste note încep să se estompeze, crinul și iasomia vin în frunte. Se termină apoi cu o bază solidă de mușchi, vetiver, mosc și vanilie. Câteva lucruri care merită menționate despre acest parfum sunt că notele sale sunt atât fructate, cât și picante, în același timp, dar uneori acest lucru poate fi diminuat de unele dintre mirosurile sale florale.

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette

Versace Eros Eau de Toilette Spray

Deși acest parfum și-a format o reputație proastă, este, de fapt, un parfum care poate fi purtat de bărbați la orice vârstă. Are un miros masculin clar, care poate fi puțin mai puternic pentru uzura de birou, dar, de fapt, se simte destul de intens când este purtat în timpul orelor de seară. Este un parfum care are o proiecție bună, o longevitate bună și are și câteva note de miros interesante…

Se începe puternic cu note de mere verzi și unele de lămâie, dar se instalează rapid în note de fasole, geranium și chihlimbar. Deși notele sensibile ne pot face să îl considerăm puțin ofensator, pentru majoritatea oamenilor rămâne printre cele mai bune parfumuri bărbătești.

Versace Eros Eau de Toilette Spray


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news