Serul anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite

Share

Serul anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite are efect în 10 zile de la prima utilizare. Serul are un miros plăcut, e uşor de aplicat şi se absoarbe foarte repede în piele. Specialiştii NIVEA au creat o gamă revoluţionară ce tratează celulita şi ajută la prevenirea ei.

Cuprins:

Serul anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite

Gama Good-Bye Cellulite e formată din serul cu efect în 10 zile şi gelul-cremă anticelulitic, pe bază de ingrediente active din frunze de lotus şi L-Carnitină. Cu aceste substanţe integrate, serul acţionează eficient, efectele maxime apărând după 10 zile de utilizare. Dacă se foloseşte cu gelul-cremă, atunci acţiunea e de două ori mai intensă şi mai eficientă şi nu este nevoie de masaj. Programul se susţine cu dietă sănătoasă şi mişcare zilnică.

Compoziţie

Serul anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite 10 Days îndepărtează celulita cu succes, fără masaj. Extractul dublu din frunze de lotus mobilizează celulele grase pentru a stimula grăsimea să se micşoreze şi să dispară. L-Carnitina e o substanţă care topeşte grăsimea şi o transformă în energie necesară procesului de regenerare a epidermei.

Recomandări

Se recomandă pentru zonele afectate de celulită sau cele cu predispoziţie de apariţie a acestei afecţiuni estetice (abdomen, posterior, coapse).

Mod de administrare

Se aplică zilnic, masând energic zonele cu celulită sau predispuse. Se masează până la absorbţia completă în piele.

Pentru efecte vizibile rapid, în fiecare dimineaţă, timp de 10-15 minute, se face un masaj cu mişcări circulare şi ciupituri în zonele afectate. Masajul activează circulaţia sângelui. De asemenea, se va folosi şi gelul-cremă pentru efecte garantate.

Păreri PRO

–    Efectul este rapid
–    Miroase plăcut şi hidratează zonele masate

Păreri CONTRA

–    Preţul este mediu spre ridicat
–    Conţine alcool, substanţă ce nu este tolerată de toate persoanele
–    Efectele nu sunt garantate pentru o perioadă mare de timp

Atenţie!

A se citi cu atenţie prospectul.

Preţ

Serul anticelulitic NIVEA Good-Bye Cellulite se găseşte la preţul de 55,43 lei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news