HomeAm Testat Supliform Gel, gel anticelulitic de la Hofigal

Supliform Gel, gel anticelulitic de la Hofigal

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/06/Supliform-Gel-gel-anticelulitic-de-la-Hofigal.jpg

Acest gel anticelulitic, Supliform Gel de la producătorul Hofigal, face parte din categoria de produse de slăbire şi modelare. E un produs cu tradiţie în România, luptând cu succes împotriva inesteticelor depuneri de grăsimi de pe braţe, şolduri, fese şi coapse.

Aplicat pe piele, accelerează microcirculaţia la nivelul articulaţiilor, ameliorează durerile reumatice, contribuie la acţiunea de îndepărtare a depunerilor excesive de grăsimi, reface tonusul muscular, precum şi structura de colagen din ţesuturi, e vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, decongestionant, revigorant. Redă strălucirea naturală a pielii.

Compoziţie

Supliform Gel de la Hofigal e un produs natural, compus din următoarele elemente: saponine, hederină, hederozida A, rutin, rutozid, acid clorogenic şi cafeic, fitoestrogeni, carotenoide, tocoferoli, capsicină, enzime lipolitice, glicozide triterpenice, escină, afrodescină, argirescină, criptoescină, flavonozide, glicozizi ai cvercetolului şi camforului, vitamine, protoantocianidine, linalol, acetat de linalil, camfor, eucaliptol, limonen, mentol, acetat de mentil, mentonă, citronelol, geraniol, acetat de geranil, acetat de citronelil, neril, oligoelemente (potasiu, calciu, sodiu etc.) plus altele.

Pe scurt, Supliform Gel e un produs natural format din extracte de iederă, castan sălbatic, ardei iute şi uleiuri esenţiale.

Recomandări

Se recomandă pentru celulită, vergeturi, depuneri adipoase estetice, dureri reumatice articulare şi musculare, tulburări ale circulaţiei periferice.

Mod de administrare
Se aplică în strat subţire de maximum 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj blând, timp de 10 – 15 minute. Timp de 30 de minute, se va evita expunerea la căldură. Cura se ţine minimum 20 de zile.

Păreri PRO

–    Preţ accesibil
–    Dacă se respectă cura de aplicare, depunerile inestetice de grăsime încep să dispară
–    Hidratează pielea, o întinereşte şi îi redă strălucirea naturală
–    O pot folosi şi persoanele care au o piele predispusă îmbătrânirii premature, protejând-o de factorii nocivi de mediu

Păreri CONTRA

–    Nu s-au semnalat efecte secundare adverse

Atenţie!

A se citi cu atenţie prospectul.

Preţ

Supliform Gel, gel anticelulitic de la Hofigal se găseşte în varianta de 75 ml, începând de la 9.80 lei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed