Vichy Idealia: review pentru crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt

Share

Gama Vichy Idealia este o serie de produse ce au efect de netezire și de iluminare, precum și efect împotriva îmbătrânirii premature a tenului.

Vichy Idealia

Vichy Idealia este o gamă profesională formată din patru produse pentru îngrijirea feței: Cremă Vichy Idealia energizantă pentru tenul normal – mixt, Serum Vichy Idealia cu efect de iluminare, Cremă Vichy Idealia energizantă pentru tenul uscat, Cremă de noapte Vichy Idealia.

Ingrediente active

Crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt face parte din gama de îngrijire profesională a tenului, ce are la bază extract de ceai negru fermentat, adenozină, extract din afine îmbunătățit cu antioxidanți, apă termală mineralizantă Vichy. Toate produsele sunt constituite într-o formulă non-grasă și non-lipicioasă, formulă creată special pentru oferirea luminozității tenului.

Beneficii aduse de Vichy Idealia

Crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt aduce o serie de beneficii tenului nostru, printre care trebuie amintite următoarele:

  • Crema de zi Vichy Idealia are un efect de netezire a tenului, acționând asupra porilor vizibili.
  • Crema de zi Vichy Idealia conferă tenului nostru o luminozitate naturală, chiar și atunci când acesta poartă semnele unei nopți nedormite.
  • Prin aplicarea cu regularitate a cremei de zi Vichy Idealia, alături de celelalte produse din gamă, vom observa faptul că textura pielii noastre va fi una uniformă, deoarece contribuie și la reducerea liniilor fine.
  • Totodată, crema de zi Vichy Idealia contribuie la menținerea pielii hidratate pentru o perioadă de 24 de ore.
  • Un alt beneficiu al acestei creme de de zi, Vichy Idealia, este acela de a putea fi utilizat de femeile din toate categoriile de vârstă.
  • De asemenea, crema de zi Vichy Idealia acționează și ca produs împotriva îmbătrânirii premature a tenului nostru expus la radicalii liberi în mod constant.

Mod de utilizare

Crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt este destinată femeilor ce au acest tip de ten; se aplică pe tenul curat și pe care s-a aplicat serumul înainte (acesta oferă purificarea tenului în profunzime, pregătindu-l pentru a absorbi crema).

Cantitatea folosită la fiecare utilizare trebuie să fie una destul de mică, dar totuși suficientă pentru a acoperi întreaga suprafață a tenului.

În aplicarea cremei vom folosi mișcări ascendente, încercând să nu exercităm presiune asupra tenului, ci folosind mișcări delicate, până la absorbția completă a acesteia (folosiți-vă de degetul inelar pentru a fi sigure că nu apăsați pe ten prea tare).

Păreri contra

  • Crema de zi Vichy Idealia nu este potrivită pentru femeile cu tenul uscat, din cauza faptului că are în componență ingrediente cu efect antioxidant și care acționează pentru a controla excesul de sebum.
  • Crema de zi Vichy Idealia, împreună cu toată gama, de altfel, are dezavantajul de a fi destul de costisitoare.

Gramaj

Crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt se regăsește fie în farmacii, în magazinele specializate pe ramura cosmetică, fie în mediul online, într-un ambalaj cu o cantitate de 50 ml.

Preț

În privința prețului, Crema de zi Vichy Idealia pentru tenul normal – mixt se găsește la prețul de 107 lei

Vezi AICI cele mai bune prețuri pentru Vichy Idealia


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news