Home RETETEAperitive Rosii umplute cu Parmezan si oregano

Rosii umplute cu Parmezan si oregano

autor Elena Yvette
233 vizualizari

Rosiile umplute cu Parmezan si oregano reprezinta o reteta gustoasa de aperitiv preparat rapid la cuptor.

Rosii umplute cu Parmezan si oregano

Rosiile umplute cu Parmezan si oregano sunt gata in 15 minute si aveti nevoie doar de cateva ingrediente pentru a obtine portiile delicioase.Va prezentam cum  puteti prepara sase bucati.

Ingrediente pentru rosii umplute cu Parmezan si oregano:

  • 2 rosii mari, proaspete
  • ½ cana de Parmezan ras
  • 1 lingurita de oregano maruntit
  • sare
  • piper
  • optional: putin ulei de masline si patrunjel

Mod de preparare pentru rosii umplute cu Parmezan si oregano:

  • Taiati fiecare rosie in cate trei felii.
  • Intr-un bol mic amestecati Parmezanul ras, oregano, presarati sare si piper dupa gust.
  • Umpleti fiecare felie de rosie cu o parte din combinatia cu Parmezan si daca doriti, stropiti deasupra cu putin ulei de masline.
  • Incingeti cuptorul la 204º C.
  • Asezati rosiile umplute pe o tava, apoi o lasati la cuptor timp de cinci, pana la zece minute, pana cand Parmezanul capata o nuanta aurie.
  • Dupa ce scoateti tava din cuptor, puteti presara patrunjel maruntit peste rosiile umplute…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies