Cum sa iti albesti dintii acasa

Share

Pentru a invata cum sa iti albesti dintii acasa, trebuie sa urmezi aceste sfaturi. Drumul spre dinti mai albi incepe cu o pasta de dinti care albeste. Mai multe feluri de paste de dinti contin agenti usor abrazivi, care indeparteaza petele de pe suprafetele dintilor. De asemenea, bicarbonatul de sodiu si-a demonstrat eficacitatea in a curata dintii si chiar in a lupta impotriva petelor de pe dinti. Trebuie sa avem totusi grija cu bicarbonatul de sodiu, pentru ca poate fi prea dur pentru dintii si gingiile sensibile.

Cum sa iti albesti dintii acasa

Stomatologul trebuie sa te invete cum sa iti albesti dintii. Daca stomatologul iti da unda verde, poti incepe sa folosesti produse ce contin peroxid de carbamida sau de hidorgen. Aceste produse au un efect relativ sigur de inalbire asupra dintilor si includ geluri, benzi, mulaje sau ape de gura. Gelurile se aplica cu o perie adecvata direct pe suprafata dintilor.

Benzile se aplica peste dinti 30 minute pe zi, timp de 14 zile. Mulajele se umplu cu solutie de albire cu peroxid si se poarta 30 – 45 minute pe zi, timp de mai multe saptamani. Apele de gura ce albesc se folosesc ca cele obisnuite, numai ca au avantajul de a te scapa de placa si de bolile gingivale.

Toate aceste metode necesita timp pentru a da rezultate, si toate au plusuri si minusuri in functie de timpul si banii pe care esti dispus sa ii investesti. Citeste si urmeaza intocmai instructiunile de utilizare a acestor produse. O folosire inadecvata poate dauna dintilor…

aminteste-ti ca albirea dintilor nu poate compensa spalatul pe dinti si nici folosirea atei dentare sau vizita la stomatolog de doua ori pe an pentru curatare profesionala. O buna igiena dentara este cel mai important pas in mentinerea dintilor in cea mai buna forma.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news