Home FRUMUSETEBronz perfect Cum sa ai un bronz perfect fara sa stai la soare

Cum sa ai un bronz perfect fara sa stai la soare

autor Elena Yvette
1,K views

Autobronzantele sunt produse foarte folosite. Dar care sunt cele cu adevarat bune?

Cum sa ai un bronz perfect fara sa stai la soare
Autobronzantele intra in contact cu proteinele din pielea ta creand astfel aspectul de bronz perfect la suprafata. Celulele moarte din piele reactioneaza cu autobronzantul si astfel obtii uneori un bronz neuniform. Dar, urmand sfaturile urmatoare, nu vei mai avea aceste probleme:

 

Exfoliaza-ti pielea
Inainte de a aplica autobronzantul asigura-te ca ai facut dus, te-ai epilat si, mai ales, ti-ai exfoliat pielea. E nevoie de acest proces pentru a scapa de celulele moarte. Exfoliaza-ti mai ales coatele, genunchii, calcaiele si celelate zone cu pielea mai aspra.

Nu alege o nuanta prea exagerata de autobronzant
Alege un autobronzant apropiat de nuanta pielii tale. Multe femei aleg autobronzante prea inchise, ceea ce este o greseala.

Hidrateaza pielea mai aspra
Aplica o crema hidratanta pe coate, genunchi, calcaie cu cel putin zece minute inainte de a aplica autobronzantul. Pielea mai aspra absoarbe mai mult autobronzant, si astfel ar putea aparea zone cu pete.

Multa atentie la maini si picioare
Aplica autobronzantul cu manusi incepand de la glezne si urcand apoi pe fiecare picior in parte, cu miscari circulare. Apoi da-ti jos manusile si, cu un burete de machiaj, uniformizeaza autobronzantul pe varfurile mainilor si picioarelor.

Reaplica daca e nevoie
Dupa ce ai aplicat autobronzantul asteapta cateva ore pentru a se uniformiza, iar apoi poti aplica din nou daca vrei o nuanta mai inchisa. Daca ai omis vreo parte a corpului, a doua aplicare cu siguranta o va acoperi si pe aceasta. Nu incerca totusi sa-ti inchizi prea mult culoarea, pentru ca un look mai natural e mai frumos.

Pastrarea bronzului mai mult timp
Daca vrei un bronz mai de durata aplica in fiecare seara si dimineata o crema hidratanta usoara. Nu folosi iarasi exfoliant. Daca iesi in soare, trebuie sa porti crema cu factor de protectie…

Cu aceste sfaturi, cu siguranta vei intoarce toate capetele pe strada.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed