HomeFRUMUSETEBuze Cand trebuie sa ai buzele rosii?

Cand trebuie sa ai buzele rosii?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Cand-trebuie-sa-ai-buzele-rosii-3.jpg

Exista atatea produse si atatea culori pe piata, incat probabilitatea de a gresi in alegerea unui produs pentru a avea buzele rosii intr-un mod adecvat, este foarte mare. Iata cateva variante pentru ocaziile importante din viata ta:

Cand trebuie sa ai buzele rosii

Pentru intalniri: picteaza-ti buzele

Cand trebuie sa ai buzele rosii
Vopseaua de buze se gaseste in diferite culori, inclusiv rosu si se pot aplica mai multe straturi daca vrei mai multa culoare. Sunt foarte permisibile si usor de aplicat. Incearca Amused (roz) sau Sprinted (rosu intens).

Pentru cererea in casatorie: rujuri coral sau fuchsia

Cand trebuie sa ai buzele rosii
O astfel de ocazie necesita aplicarea unui ruj. Rosul este foarte la moda, dar se potrivesc si alte nuante. Incearca un ruj fuchsia, pentru ca se potriveste oricarui fel de piele si oricaror buze. Poti incerca Fifth Avenue Fuchsia de la Maybelline. Daca e o culoare prea indrazneata pentru tine, opteaza, spre exemplu, pentru culoarea coralului. Incearca Rouge In Love Lipcolor, culoarea Miss Coquelicot de la Lancôme.

Pentru nunta: buze rosii

Cand trebuie sa ai buzele rosii
Iata cateva sfaturi pentru a avea buze rosii perfecte. Intai, alege nuanta potrivita. Incearca Addict Lipstik  New York de la Dior sau, daca esti palida la fata, alege Femme Rouge Velvet Creme de la Hourglass. Al doilea pas este conturarea buzelor. Apoi, poti aplica rujul rosu si totul va fi gata…

Important este sa ai incredere in tine insati si, astfel, vei arata perfect!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed