HomeFRUMUSETEBuze Luciu de buze din ciocolata

Luciu de buze din ciocolata

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Luciu-de-buze-din-ciocolata.jpg

Ciocolata nu este doar o placere delicioasa, ci poate fi folosita si in scopuri cosmetice. Hai sa vedem doua metode distractive de a crea un luciu de buze din ciocolata.

Uneori nici nu ne trece prin minte ce am putea face cu niste ingrediente atat de delicioase, asa cum este ciocolata pe care o folosim doar pe post de desert sau ca ingredient pentru prajituri.

Reteta luciu de buze din ciocolata

1 lingura de ulei de cocos
1 lingura de unt de cacao
2  fasii de ciocolata
Capsule de vitamina E
2 picaturi de ulei esential (optional)

Amesteca uleiul de cocos, untul de cacao si ciocolata pentru cinci minute. Apoi, adauga capsulele de vitamina E, amesteca bine si toarna amestecul intr-un recipient sterilizat. Asteapta pana ce luciul tau de buze se raceste si devine solid si gata! Il poti aplica. Il poti depozita in frigider. Tine minte ca la temperatura mare, luciul de buze se topeste, asa ca nu se recomanda sa-l tii in geanta.

Luciu de buze din ciocolata

1 lingura de ulei de masline
1 lingura ceara de albine
1 lingurita miere
1 lingura de pudra de cacao
3 fasii de ciocolata
3 picaturi de ulei esential (optional)
1 capsula de vitamina E

Pune intr-un bol uleiul de masline, ceara de albine, mierea si ciocolata, pe care le incalzesti la foc mic. Omogenizeaza totul, adauga picaturile de ulei esential si capsula de vitamina E. Apoi asaza compozitia intr-un recipient si lasa la racit. Tine-l la frigider. Nu il lua in poseta, pentru ca uleiurile au tendinta sa se topeasca si se pot imprastia peste tot…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed