HomeFRUMUSETEBuze Markere KIKO in culori durabile pentru buze

Markere KIKO in culori durabile pentru buze

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Markere-KIKO-in-culori-durabile-pentru-buze in Buze

Da buzelor tale un look fabulos cu aceste markere semnate KIKO! Buzele sexy se obtin mai repede odata cu lansarea cosmeticelor KIKO, o colectie de opt pigmenti mati, foarte rezistenti, care acopera bine si garanteaza un efect de tatuaj natural. Create ca niste markere, pigmentii fabulosi ofera o aplicare precisa cu ajutorul varfului rotund, care distribuie formula bazata pe apa in mod egal pe buze.

Markere KIKO in culori durabile pentru buze

Markerele KIKO infatiseaza o formula combinata cu polimeri speciali, care lasa un strat ce se usuca in cateva secunde, pentru a aduce o coloratie semitransparenta ce poate fi intensificata prin multiplicarea aplicatiilor. In afara de pigmentarea mata, cu uscare rapida, markerele sunt imbogatite cu ingrediente hidratante care catifeleaza buzele, imprastiind miros de fructe ce face aplicarea mai placuta.

Urmatoarele nuante de ruj fara parabeni, hipoalergenice vor da un aspect superb buzelor tale:

101 Bej
102 Rosu portocaliu
103 Rosu piersica
104 Roz profund
105 Rosu adevarat
106 Mar rosu
107 Purpuriu
108 Roz cald…

Formula lor bazata pe apa dovedeste o aplicare uniforma, deci foloseste un strat de nuanta semitransparenta sau mai multe straturi, pentru a intensifica pigmentarea pana obtii acoperirea vivace pe care o doresti, doar permite straturilor sa se usuce dupa fiecare aplicare!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed