HomeFRUMUSETECoafuri 10 tipuri de impletituri de par

10 tipuri de impletituri de par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views
tipuri-de-impletituri-de-par in Coafuri

Vrei sa ai un look impecabil de fiecare data cand iesi din casa? Vrei o coafura care sa atraga atentia? Atunci arunca o privire peste aceste zece tipuri de impletituri de par.

tipuri de impletituri de par

Am observat ca multe celebritati au facut o adevarata obsesie pentru diferite tipuri de impletituri de par. Stilistii au inceput sa le faca foarte populare. Adevarul este ca aceste impletituri pentru parul lung dau o alura romantica si feminina oricarei femei. Fie ca alegi impletituri pentru parul desfacut sau unele cu parul prins, ideea e sa creezi un efect vizual frumos.

Tipuri de impletituri de par: impletitura de mijloc simpla
Daca vrei sa arati adorabil si sa-ti porti si parul desfacut pe umeri, incearca aceasta impletitura simpla. Foloseste doua suvite de par din fata (de langa urechi) si fa cate o impletitura simpla in fiecare parte. Prinde-le la spate cu o agrafa.

tipuri de impletituri de par

Tipuri de impletituri de par: impletitura in doua codite
Daca vrei sa incerci un stil mai traditional, alege o coafura din doua impletituri in stil frantuzesc aranjate in parti. Intoarce-le la baza gatului. Apoi prinde-le cu agrafe. Nu-ti face griji daca se mai desface cate o suvita, pentru ca vei obtine un look mai neglijent si mai modern.

Tipuri de impletituri de par: impletitura inversa
Un mod original de a obtine o impletitura este schimbarea felului in care o faci. Acest stil se obtine prin impletirea a trei suvite de par una pe sub cealalta si nu una peste cealalta. Cu acest stil atragi imediat atentia.

Tipuri de impletituri de par: impletitura pe umar
Acesta este unul din cele mai usoare stiluri de realizat. Pentru a crea o astfel de impletitura, aduna-ti parul pe un umar si incepe sa-l impletesti mai strans sau mai lejer, in functie de preferinte.

tipuri de impletituri de partipuri de impletituri de par

Tipuri de impletituri de par: coada de peste
Aceasta impletitura este foarte populara pe covorul rosu, asa ca vei vrea, cu siguranta, sa o porti si tu. Pentru a crea o astfel de impletitura, trebuie sa imparti parul in doua suvite. Ia o sectiune mica din partea exterioara si trece-o peste cealalta sectiune de par. Repeta actiunea cu cealalta parte de par. Continua pana termini suvitele. Prinde impletitura cu un elastic.

Tipuri de impletituri de par: impletitura breton
Aceasta impletitura este foarte populara in acest sezon. Incepe prin impletirea frantuzeasca a partii din fata a parului si continua intr-o parte mentinand o linie dreapta pana la baza gatului. Poti alege si o impletitura partiala pe care sa o prinzi cu agrafe. Poti incerca si o impletitura totala pe care sa o prinzi cu un elastic de par.

tipuri de impletituri de partipuri de impletituri de par

Tipuri de impletituri de par: impletitura in doua suvite
Aceasta impletitura este foarte usor de realizat si este perfecta pentru fiecare zi. Adu-ti parul pe un umar, imparte-l in doua parti egale, trece-le una peste alta, prinde-le cu mici elastice din loc in loc si… gata.

Tipuri de impletituri de par: coroana
Acesta este un mod traditional de a impleti parul pentru a obtine un look elegant. Impletitura incepe din spatele unei urechi, folosind toata lungimea parului pentru o mare impletitura frantuzeasca. Aranjeaza impletitura intr-o coroana in jurul capului. Aceasta coafura se potriveste parului lung si des.

tipuri de impletituri de par

Tipuri de impletituri de par: cea indesata
O coafura foarte sofisticata poate fi obtinuta foarte usor cu aceasta impletitura indesata. Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o impletitura frantuzeasca simpla si sa o indesi sub sectiunea principala. Prinde-o cu agrafe. Rezultatul: o coafura minunata usor de creat.

Tipuri de impletituri de par: traditionala impletitura „milkmaid”
Una din cele mai populare impletituri este traditionala „milkmaid”. Acest look necesita putin efort (sau ajutorul unei prietene), dar rezultatul merita. Creeaza acest look chic impletind doua cozi si trecandu-le ca o coroana peste cap. Prinde impletiturile cu agrafe…

tipuri de impletituri de partipuri de impletituri de partipuri de impletituri de par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed