HomeFRUMUSETECoafuri 12 coafuri elegante pentru parul mediu

12 coafuri elegante pentru parul mediu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/coafuri-elegante-par-mediu.jpg

Da stralucire aspectului tau experimentand aceste coafuri elegante pentru parul mediu! Verifica aceste idei de aranjare a parului mediu si transforma-te intr-o diva!

coafuri elegante par mediu

Suvitele de lungime medie sunt cele mai populare, dar daca nu sunt aranjate corect, alegerea pe care ai facut-o va fi definita ca esuata. Frumusetea parului coafat a fost dovedita de multe ori, asa ca asigura-te ca arati splendid de cate ori iti aranjezi parul. Urmatoarele coafuri elegante pentru parul mediu te vor ajuta sa te joci cu parul tau, incat sa-ti pui in valoare trasaturile delicate si personalitatea.

Acestea se potrivesc parului mediu, deci alege diversitatea cand vine vorba de imaginea ta. Vor fi usor de creat acasa, asa ca inarmeaza-te cu instrumente necesare si lasa-ti inspiratia sa zboare.

Stil elegant

Daca vrei sa subliniezi eleganta, alege o imagine stralucitoare aranjand parul perfect. Coafurile fabuloase pot fi usor de realizat folosind agrafe si putin fixativ. Asa ca alege coafuri elegante par mediu, sumare, moderne si indraznete sau opteaza pentru un look mai elegant cu o coafura clasica neteda. Stralucirea de epoca a onduleurilor este si ea la moda, asa ca investeste intr-un ondulator cu teava tripla, care te va ajuta sa creezi o coafura de epoca in cateva minute.

coafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediu

Stil neted

Coafurile netede si elegante nu se vor pierde niciodata din raza frumusetii, deoarece perfectiunea atrage intotdeauna atentia, asa ca netezeste-ti suvitele folosind placa preferata. Este un stil care se potriveste atat unui eveniment de zi, cat si unuia de seara, un stil diversificat. Tunsorile medii care infatiseaza linii curbe sunt acelea care beneficiaza de suvite drepte, subliniind indrazneala purtatoarei. Mentine-ti parul drept in acest sezon, adaugand putin volum si onduland parul in afara sau spre interior, dar chiar si printr-o carare, pentru o schimbare dramatica si evidenta.

coafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediu

Textura imbunatatita

Alege un stil romantic, stralucitor prin adaugarea texturii parului. Buclele perfecte, coafurile dezordonate si onduleurile sexy sunt alegeri perfecte pentru acest sezon, iar obtinerea acestor imagini nu este neaparat complicata. Parul stralucitor, minunat, saltaret, care infatiseaza volum, dar care inca mai are acea eleganta care il va pandi mereu, va intoarce intotdeauna capetele pe strada, asa ca abordeaza un look de domnisoara nou si impresionant…

Tine minte ca si culoarea parului joaca un rol important in ceea ce priveste frumusetea suvitelor tale. Da viata tunsorii, folosind tehnici de salon. Indrazneste sa experimentezi si bucura-te de un par bine aranjat in fiecare zi!

coafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediucoafuri elegante par mediu

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed