HomeFRUMUSETECoafuri 3 coafuri pe jumatate de par

3 coafuri pe jumatate de par

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/3-coafuri-pe-jumatate-de-par.jpg

Uneori, este bine sa iesi din rutina zilnica si sa incerci ceva putin diferit. Ei bine, verifica ideile noastre de coafuri pe jumatate de par si castiga un loc in centrul atentiei!

3 coafuri pe jumatate de par

Este timpul se iesi din monotonie si sa incerci ceva putin diferit. Arunca o privire peste ideile noastre in aranjarea parului si inspira-te.

Impletitura pe jumatatea de sus a parului

Am fost vrajiti de aceasta impletitura! Incepe prin a pieptana parul din crestetul capului. Ia o sectiune mica dintr-o parte a capului si impleteste-o. Prinde-o cu un elastic de par. Lasa cateva suvite libere in jurul fetei. Apoi, ia doua sectiuni, una din fiecare parte a impletiturii pe care ai creat-o deja si impleteste-le in directia dorita. Asigura impletitura! Apoi, asigura la spate ambele parti.

Acum este timpul pentru elementul-surpriza! De fapt, este vorba despre impletitura speciala care face diferenta. Ia o suvita joasa din partea dreapta, din spatele urechii si impleteste-o. Apoi, trage impeltitura din partea opusa peste cap. Ascunde varfurile sub cealalta impletitura si prinde-o cu agrafe. Gata! Este o coafura adorabila si se poate realiza in cateva minute.

3 coafuri pe jumatate de par

Impletitura lejera

Este o coafura minunata si chiar daca poate parea dificil de creat, ai incredere in noi, rezultatul va merita efortul. Un stil absolut uimitor, eteric si adaptabil, care se potriveste foarte bine unei intalniri sau unui eveniment special! Noi iubim acest look, deoarece ne condimenteaza ziua! Hai sa vedem cum se realizeaza!

Incepe prin a imparti parul. Ia o sectiune de par din stanga  si imparte-o in trei. Trucul care creeaza imaginea unei cascade este sa lasi parul lejer sub impletitura, incat impletesti parul de trei ori. Continua sa impletesti si, odata ce ajungi in spate, foloseste agrafe pentru a le prinde. Apoi, procedeaza la fel cu partea cealalta si asigura. Lasa parul putin lejer, pentru un aspect romantic.

3 coafuri pe jumatate de par3 coafuri pe jumatate de par

Impletitura luxoasa

Daca ceea ce cauti este un stil finut, aceasta este o alegere potrivita. Incepe prin a peria parul asigurandu-te ca este neted. Ia o bucata de par din fata si imparte-o in doua sectiuni. Acum, rasuceste-o contra acelor de ceasornic, iar una dintre suvite rasuceste-o in sensul acelor de ceasornic. Repeta pasii pana cand ajungi la capatul suvitelor si asigura impletitura cu un elastic de par. Daca ai procedat corect, coada nu se va desface.

Apoi, ia o sectiune de par de sub impletitura si creeaza o alta rasucire. Procedeaza la fel ca inainte, dar pe partea opusa a capului. Acum, imparte jumatatea de sus a parului, alege cele doua rasuciri si prinde-le in coada. Creeaza o mica gaura deasupra elasticului si rasuceste coada dupa elastic. Ia un strat de par de sub primul si include partile impletite. Prinde totul impreuna si procedeaza la fel. Poti aplica cateva accesorii dragute. Desfa elasticele pe care le-ai folosit la asigurarea impletiturilor…

3 coafuri pe jumatate de par

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed