HomeFRUMUSETECoafuri 3 coafuri rasucite de incercat

3 coafuri rasucite de incercat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/3-coafuri-rasucite-de-incercat.jpg

Fetelor, aruncati o privire peste aceste coafuri rasucite, inspirati-va si fiti pregatite sa invatati trucurile noastre!3 coafuri rasucite de incercat

Orice fata isi doreste sa cunoasca niste trucuri in alegerea unui stil elegant si modern, dar exista atatea idei fabuloase de coafuri rasucite pe care le poti obtine intr-un timp scurt si sa arati uimitor! Da, parul splendid nu are nevoie neaparat de o aranjare minutioasa, complicata. Cand vine vorba de coafuri simple, ai o multime de posibilitati! Este timpul sa te inarmezi cu niste agrafe, fixativ si rabdare, apoi sa iti faci aceste coafuri rasucite! Aceste stiluri rasucite te pot salva de la o zi dificila a parului tau.

Aceste coafuri rasucite arata grozav si le poti lua ca exemplu! In plus, ne place o aranjare rapida!

Tine minte ca, pentru a obtine un look deosebit, trebuie sa adaugi niste bucle in prealabil. Poti folosi ondulatorul doar pentru varfuri. Cel mai bun lucru la aceasta coafura draguta este ca dureaza doar cinci minute sa o creezi. Asa ca ia o sectiune mica din parul din fata si rasuceste-o, prinde la spate suvitele cu varfurile buclate si asigura-le cu cateva agrafe, incat buclele sa atarne la spate. Procedeaza la fel si cu cealalta parte. Rezultatul? Ei bine, indrazneste si observa!

3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat

Cand vorbim despre feminitate si coafuri rasucite sofisticate, primul lucru care ne vine in minte este cocul clasic si legendar. Dar cand cocul intalneste rasucirile, putem vorbi despre un look modern, stilat si adaptabil, care este atat elegant, cat si stralucitor. Asadar, acest coc te va ajuta sa arati minunat la o ocazie speciala sau formala, dand o aparitie inocenta imaginii tale.

Astfel, daca vrei sa obtii aceasta imagine, ar trebui sa incepi prin pregatirea parului cu o substanta pentru textura si o spuma pentru volum, apoi sa folosesti degetele pentru a da un aspect mai lejer. Dupa aceea, creeaza o carare delicata si neteda, unde parul se desparte natural. Asigura temporar cu agrafe pe ambele parti. Adu-ti parul in spate, scoate agrafele si termina cu un coc jos cu textura dezordonata. Asigura coafura cu agrafe, aplica niste spray pentru stralucire si fixativ pentru mentinere.

3 coafuri rasucite de incercat

Am incercat deja impeltitura pierduta, care pare a fi de pe alta lume, iar acum este timpul sa alegem ceva mai usor, dar la fel de extraordinar. Incepand dintr-o parte a capului, ia o sectiune din par aproape de cararea ta si imparte-o in doua. Apoi, rasuceste-o, lasa in jos partea de sus si alege o alta sectiune in locul ei. Destul de usor, nu? Repeta ultimul pas, incat sa creezi o rasucire lejera…

Cand ajungi la mijlocul partii din spate a capului, prinde varful rasucirii. Acum, repeta aceeasi pasi cu cealalta parte. Odata ce ajungi la mijloc, leaga cele doua rasuciri impreuna folosind un elastic de par. Pentru un efect impecabil, poti ascunde elasticul prin invartirea unei sectiuni de par peste acesta. Asigura cu agrafe pe dedesupt. Finalizeaza cu fixativ. O coafura moderna te poate salva de la o zi dificila a parului tau!

3 coafuri rasucite de incercat3 coafuri rasucite de incercat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed