HomeFRUMUSETECoafuri 3 cozi de cal usor de realizat

3 cozi de cal usor de realizat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/3-cozi-de-cal-usor-de-realizat.jpg

Coada de cal este un stil foarte usor de realizat, care arata bine pe orice persoana si care poate fi purtat cu orice ocazie. Pentru ca parul nu iti mai intra in ochi, poti purta cu succes aceste cozi de cal usor de realizat. De asemenea, iti pun foarte bine in evidenta trasaturile. Iata trei moduri in care iti poti face o coada de cal.

3 cozi de cal usor de realizat

O coada mai “pufoasa“
Ca sa iti pregatesti parul pentru acest stil, trebuie sa il aranjezi foarte bine inainte. Asta inseamna ca trebuie sa il piepteni foarte bine pe sectiuni cu o perie sau un pieptan. Daca vrei, poti utiliza si spray de par, pentru a realiza aceste cozi de cal.
Aduna-ti parul pe spate si rasuceste-l ori in sensul acelor de ceasornic ori invers, apoi prinde-l bine cu agrafe.

Coada impletita
Pentru a realiza aceasta coafura, trebuie sa iei cel putin cate o sectiune de par din fiecare parte si sa o impletesti. Poti sa faci cate impletituri vrei, dar asigura-te ca ai acelasi numar de impletituri pe fiecare parte a capului. Apoi prinde impletiturile la spate cu un elastic.

3 cozi de cal usor de realizat

Coada tupsy turvy (talmes-balmes )
Aceasta coafura se realizeaza astfel: se prinde parul intr-o coada joasa cu un elastic de culoarea parului (de preferat). Apoi se imparte parul in doua sectiuni deasupra elasticului, astfel incat sa se formeze o gaura. Se trece coada prin gaura astfel formata si… gata. Asta este stilul.

Aceste stiluri se pot evidentia si mai mult daca adaugi un accesoriu de par dragut. Poate fi o clema sau chiar o floare…

3 cozi de cal usor de realizat

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed