HomeFRUMUSETECoafuri 4 tunsori pentru fete rotunde

4 tunsori pentru fete rotunde

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
4-tunsori-pentru-fete-rotunde in Coafuri

Fetele rotunde sunt tineresti si dragute, dar o tunsoare nepotrivita le poate face sa arate chiar rau. Celebritati precum Drew Barrymore, Lauren Conrad sau Mila Kunis au tunsori pentru fete rotunde care se potrivesc perfect fetelor lor rotunde. Daca le urmezi exemplul, vei putea avea o tunsoare care sa minimizeze obrajii.

Tunsoare lunga in scari
O astfel de tunsoare incadreaza fata. Spune-i stilistului sa inceapa tunsoarea in scari putin dupa barbie. Continua filarea parului pe toata lungimea lui.

4 tunsori pentru fete rotunde


Breton intr-o parte

O tunsoare cu breton intr-o parte este potrivita pentru cele cu fetele rotunde. Un breton potrivit este cel intr-o parte, care ajunge pana la pometi. Combina un breton intr-o parte cu o tunsoare pana la umeri, si astfel fata ta va parea mai lunga.

4 tunsori pentru fete rotunde


Tunsoare foarte scurta

Daca ai fata rotunda, nu inseamna ca nu poti avea o tunsoare foarte scurta. Pentru a stiliza o astfel de coafura, foloseste un produs adecvat (de exemplu gel sau ceara pentru par).

4 tunsori pentru fete rotunde


Bobul clasic

Bobul este o optiune foarte buna pentru fetele cu fata rotunda. Alege un bob cu o lungime care sa ajunga putin sub barbie. Astfel, vei distrage atentia de la barbie. Boburile mai scurte accentueaza rotunjimea fetei…

4 tunsori pentru fete rotunde

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed