HomeFRUMUSETECoafuri 5 secrete pentru un par stralucitor

5 secrete pentru un par stralucitor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 921 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/5-secrete-pentru-un-păr-strălucitor.png

Nimic nu iti va strica aspectul mai mult ca un par lipsit de stralucire, asa ca iata cateva sfaturi si trucuri de ingrijire, cu ajutorul carora iti poti transforma complet parul:

5 secrete pentru un păr strălucitor

Nu uita de masca
Chiar daca utilizezi si sampon si balsam, masca este special conceputa pentru fiecare tip de par si trebuie utilizata de pana la trei ori pe saptamana, oferind astfel parului tau si stralucire, dar si o rezistenta sporita.

Foehn inteligent
Conteaza foarte mult ce tip de foehn vei utiliza, asa ca noile tipuri de aparate pentru uscarea parului sunt create special pentru protejarea parului, iar efectele negative ale temperaturile mari la care este expus parul tau vor fi din ce in ce mai reduse.

Rezistenta la caldura
Trebuie sa stii ca, pentru a-ti metine parul stralucitor si sanatos, poti utiliza niste produse pentru protectie termica in momentul in care iti vei usca, indrepta sau ondula parul.

Peria perfecta
Aceasta joaca un rol foarte important, la fel ca si produsele de ingrijire pe care le utilizezi, iar o perie pentru par natural va netezi cuticulele prezenta la suprafata firelor de par, facandu-l astfel mai stralucitor…

Produse pentru stralucire
Acele tipuri de spray care iti ofera o stralucire sporita te vor ajuta sa oferi stralucire parului tau instant. Din fericire, multe dintre acestea chiar iti vor proteja parul, invelind firele de par in pelicule protectoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed