HomeFRUMUSETECoafuri 5 soluții pentru un par sanatos

5 soluții pentru un par sanatos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 976 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/5-soluții-pentru-un-păr-sănătos.jpg

Femeile nu sunt niciodata multumite de modul cum arata si isi schimba de foarte multe ori look-ul in functie de eveniment sau tendinte, iar de cele mai multe ori aceste schimbari se revarsa asupra podoabei capilare. Daca vrei sa ai parul sanatos, iata cateva metode:

5 soluții pentru un păr sănătos

Peria si uscatorul de par fac minuni cu parul tau
Dupa ce te-ai spalat pe cap si te-ai dat cu balsam, poti incepe procesul de indreptare. Primul lucru care trebuie facut este impartirea parului in opt sectiuni care se prind cu elastice sau cleme. Dupa aceea, se ia varful fiecarei sectiuni si se perie de jos in sus.

Elasticile de par
Daca ai parul cret, elasticile sunt cele mai indicate. Pe parul semi-ud incepe pieptanarea de la varfuri spre radacina pana se va imparti in sectiuni, iar fiecare dintre ele se va prinde intr-un elastic la radacina. Aceasta procedura nu va avea un efect imediat insa parul se va indrepta in timp.

Laptele de cocos si sucul de lamaie
Amestecul laptelui de cocos cu sucul obtinut de la o lamaie se tine la frigider pana se va forma la suprafata o spuma. Cu acea spuma iti vei masa radacinele firelor de par inspre varf si vei acoperi parul timp de o ora cu un prosop incalzit. Aceasta tehnica te va scapa de matreata daca este folosita de doua ori pe saptamana.

Foehnul este o varinta pentru parul putin ondulat
Daca parul nu este foarte cret, ci doar putin ondulat poti folosi foehnul pentru rezultate deosebite. Pe parul ud, dupa ce a fost spalat, poti utiliza uscatorul dinspre scalp spre varfuri si sa te ajuti de o perie deasa…

Placa de indreptat, utilizata corect
Daca nu ai timp sa te faci cu peria sau sa mergi la un salon, placa de par este si ea o solutie foarte buna. Desi aceasta este nociva pentru sanatatea parului, utilizarea ei cum trebuie iti va oferi rezultatele visate. Aceasta trebuie sa fie folosita doar pe parul foarte bine uscat si sa folosesti inainte si dupa niste balsam sau alte produse speciale destinate protectiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed