Home FRUMUSETECoafuri 7 secrete pentru ingrijirea parului

7 secrete pentru ingrijirea parului

autor Elena Yvette
177 vizualizari

De-a lungul timpului, toate femeile trec adesea prin mici probleme atunci cand vine vorba de parul lor, mai ales daca au fost gresite coafura, tunsoarea sau culoarea. Iata cateva reguli esentiale pentru parul tau:

7 secrete pentru îngrijirea părului

Nu folosi accesorii care iti fac capul foarte mare precum fundele, agrafele mari, coronitele, deoarece imaginea de ansamblu are de suferit, pentru ca prin acest mod nu vor mai fi respectate proportiile naturale.

Nu exagera cu volumul. Chiar daca este foarte placut sa ai un par cu mult volum, trebuie sa ai grija sa nu depasesti limitele, deoarece un par cu volum va subtia silueta, dar totul trebuie pastrat in limitele naturale.

Nu iti transforma parul intr-o „platosa” intarita cu fixativ, spuma sau oricare alte produse de acest tip. Parul trebuie lasat viu, sa aiba posibilitatea de miscare, personalitate, pentru ca la randul sau sa ii fie sustinuta personalitatea.

Nu lupta impotriva parului tau! Ai parul ondulat? O regula esentiala este sa nu il chinui! Va trebui sa renunti la ambitia de a-l transforma intr-un par intins. Poti folosi buclele pentru o coafura romantica, ce iti poate pune in valoare nu numai chipul, ci si parul.

Nu iti face bretonul prea scurt. Da, stim ca se poarta, insa trebuie sa ai mare grija la lungimea lui. Diferenta intre estetic si inestetic poate fi definita, in unele cazuri, de doar cativa milimetri. In plus, fruntea va lumina chipul, iar bretonul se va putea aseza elegant intr-o parte, astfel incat fruntea sa fie lasata la vedere…

Nu iti lasa parul sa se electrizeze! In special cel cu firul subtire si drept are obiceiul prost de a se electriza. Daca nu utilizezi produsele adecvate care sa iti linisteasca si sa ordoneze firele, atunci cand iti scoti de pe cap un fes, exista sanse sa arati ca si cum te-ai electrocutat. Un ser hranitor sau un balsam reprezinta doar doua dintre solutiile eficiente pentru astfel de probleme. In plus, acestea hranesc si intretin parul.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies