Home FRUMUSETECoafuri Beneficiile apei cu trandafir pentru un păr strălucitor

Beneficiile apei cu trandafir pentru un păr strălucitor

autor Elena Yvette
1k views 2 minute timp de citit

Apa de trandafir este fermecătoare, calmantă şi minunată pentru părul şi pielea dumneavoastră. Care sunt beneficiile apei de trandafir pentru păr?

Beneficiile apei cu trandafir pentru un păr strălucitor

Produsă din petale de trandafir distilate în apă, această apă florală are proprietățile astringente şi antiseptice ale trandafirului. Ajută la echilibrarea scalpului, îmbunatățirea sănătății şi strălucirea părului.

Masca din apă de trandafir şi ulei de cocos

Acesta e un tratament de îngrijire minunat dacă aţi coafat, uscat sau deteriorat prea mult părul. O simplă mască din ulei de cocos şi apă de trandafir il va hidrata şi regenera.

Se amesteca o lingură de apă de trandafir cu patru linguri de ulei de cocos în formă lichidă. Umeziţi părul şi apoi aplicaţi, începând de la rădăcini. Înfăşuraţi părul într-un prosop şi relaxaţi-vă pentru 20 de minute. Clătiţi bine şi şamponaţi. Părul dumneavoastră va mirosi uimitor.

Clătiţi părul cu apă de trandafir

Puteţi, de asemenea, să clătiţi părul cu apă de trandafir, pentru un tonic parfumat şi revitalizant. Fierbeţi o ceaşcă de ceai verde. Lăsaţi să se răcească la temperatura camerei. Adăugaţi o lingură de apă de trandafir. După şamponare, clătiţi părul cu tonicul de trandafir şi ceai; veţi obţine un luciu frumos…

Dacă vă plac cu adevărat efectele trandafirului, încercaţi un şampon cu trandafir. Apa de trandafir are atâtea beneficii pentru păr! Este un dezinfectant natural, delicat şi liniştitor, ideal pentru păr uscat şi piele sensibilă. Îmbunătățește sănătatea scalpului şi dă părului un impuls de nutrienţi. Pe lângă toate astea, miroase minunat.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies